Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 12 sep 2018

Single en in je twenties? Dan schieten deze 11 gedachtes wel eens door je hoofd

Onze twintiger jaren zijn geweldig. We kunnen gaan en staan waar we willen, hebben een giga groot sociaal leven, wonen op onszelf en hebben nog nét niet de verantwoordelijkheid van de dertiger. Gek is het dan ook niet dat je nog single bent en regelmatig deze gedachtes hebt:

1. Je bent aan het daten met een potentiële Mr Right en het eerste wat je je afvraagt is of hij misschien de ware is en hoe hij zal zijn als vader en hoe jullie toekomstige huis eruit zal zien. Tsja, de klok tikt nou eenmaal.

2. In je hoofd ga je ook direct álle hondenrassen af om te bedenken welke hond hij leuk zou vinden en of je daarmee kunt leven. Gek genoeg heb je vanaf moment al een bepaalde hond aan een bepaalde man gekoppeld. Psycho of gewoon helderziend?

‘Vroeger dacht je dat je op je 25ste een kind, huis én man zou hebben.’

3. Vroeger dacht je dat je op je 25ste een kind zou hebben en samenwonen, nu lach je daar kéihard om: ‘What was I thinking?’

4. Je vindt het bizar dat ál je vriendinnen een relatie hebben behalve jij.

5. En betrapt jezelf er nu op dat je jezelf vergelijkt met je vriendinnen en je tot de conclusie komt dat jij mooiere ogen hebt, meer humor hebt of slimmer bent. Waarom ben jij eigenlijk de vrijgezel?

‘Je wordt gillend gek van mensen die vragen of je geen relatie wíl?!’

6. Je wordt gék van mensen die vragen of je geen relatie wil. Het is namelijk niet altijd een kwestie van willen maar ook iemand tegenkomen die je leuk vindt.

7. Je vraagt jezelf regelmatig af of je kieskeurige gedrag de oorzaak is van je single-bestaan. Want áls je nu in een relatie stapt dan moet Mister Date wel aan je waslijst van acht pagina’s voldoen.

8. Als je alleen in bed ligt schiet de gedachte door je heen dat misschien alle leuke mannen al bezet zijn en je alleen achterblijft met heel veel katten.

9. Maar je vindt katten niet eens leuk, dus écht moederziel alleen in een hutje op de hei is je lot. Dramaqueen.

‘Je realiseert je opeens dat je het aantal Tinder matches hebt bereikt waar je een dorp mee zou kunnen vullen.’

10. Dat Tinder en Happn niet per se de sleutel zijn naar een sprookjesachtige relatie. Je hebt namelijk het aantal Tinder matches bereikt waarmee je een heel dorp zou kunnen vullen. Helaas zat Mr. Perfect er weer niet bij.

11. Je geloof in ware liefde en meant to be stories. En weet ook dat je over een aantal jaar, gesetteld en wel, lacht om dit rijtje gedachtes die je toen had.

Lang single zijn is zo gek nog niet:
Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie
sing

Reageer op artikel:
Single en in je twenties? Dan schieten deze 11 gedachtes wel eens door je hoofd
Sluiten