Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 18/02/2019

Ben je de enige single van je vriendinnengroep? Dan is dit ongetwijfeld herkenbaar voor jou

Cupido heeft raak geschoten op al je vriendinnen maar is compleet vergeten om voor jou ook een knappe prins te zoeken. Jammer maar helaas, de ware Jacob heeft zich nog niet gemeld. Je bent natuurlijk super blij voor je vriendinnen maar je voelt je soms wel heel erg single.

Single zijn is heerlijk, want je hebt alle vrijheid van de wereld en je hoeft met niemand rekening te houden. Toch is het niet altijd fijn als je de enige single van heel je vriendinnengroep bent. Deze zeven dingen zijn dan namelijk super hekenbaar voor jou.

1. Uitgaan is niet leuk meer

Vroeger gingen je vriendinnen en jij helemaal los in de club. Dat is tegenwoordig wel anders, je bent de enige die checkt of er knappe mannen rondlopen. Overigens ben je al blij als ze überhaupt weer eens willen gaan stappen want ze zitten tegenwoordig liever op de bank bij hun lover.

2. Je vriendinnen taggen je in alle ‘single life’ memes

Omdat jij de enige single bent in je vriendinnengroep wordt jij áltijd getagd in memes over het single leven.

3. Je voelt je echt single single

Omdat je letterlijk de enige single in je vriendinnengroep bent voel je je ook echt heel erg single. Als iedereen heeft afgesproken met hun vriendje ben je je er wel van bewust dat je thuis alleen op de bank zit. Bakje ijs erbij dan maar?!

4. Je voelt je vrij

Aan de andere kant kan jij wel lekker gaan en staan waar je wil. In tegenstelling tot je vriendinnen die altijd rekening moeten houden met hun lover. En ja hoor, wat ons betreft mag je dat er best wel nog een keer bij ze inwrijven.

5. Ze zoeken voor jou

Je vriendinnen willen dat jij ook een leuke vent aan de haak slaat en doen er dus alles aan om voor jou een leuke vent te vinden. Super lief natuurlijk en dat kan er best voor zorgen dat jullie avondjes uit leuk zijn. Maak er anders een keer een wedstrijdje van. Wie de leukste boy vindt krijgt een gratis biertje.

6. Vijfde wiel aan de wagen

Als je met vriendinnen en hun vriendjes naar een festival gaat voel je je regelmatig het vijfde wiel aan de wagen. Zeker als bij de slotact iedereen wild staat te tongen. Maar ach, dat komt vanzelf wel.

7. Nooit een +1

Op een bruiloft kom jij altijd alleen want je hebt geen date om mee te nemen. Aan de ene kant geen enkel probleem natuurlijk maar je hebt geen zin in vragen van oudtante’s wanneer jij nou eens een leuke vent meeneemt.

Onthoud goed dat jouw prins op het witte paard ook nog ergens ronddraaft. Zoek en gij zult vinden. Het duurt vast niet lang meer.

Quiz: Dit hoe is hoelang jij nog single zult zijn

Reageer op artikel:
Ben je de enige single van je vriendinnengroep? Dan is dit ongetwijfeld herkenbaar voor jou
Sluiten