Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 12 jun 2019
Leestijd: 3 minuten

5 x herkenbare dingen waardoor je weet dat je echt heel erg single bent

Als je in je eentje in een reuzenrad zit is dat een duidelijk signaal dat je echt heel erg single bent. Gelukkig hoeft dat niet maar er zijn wel andere situaties die jouw vrijgezellen leven extra benadrukken. Deze vijf dingen bijvoorbeeld. Maar wees gerust je bent heus niet de enige en je komt vanzelf wel iemand tegen.

Heb jij nog steeds geen partner gevonden waar je hoteldebotel van bent? Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten maar je kunt ook nog even extra hard genieten van het alleen zijn. Als je deze vijf dingen herkent weet je in ieder geval zeker dat je single as f*ck bent.

1. Je flirt met alles wat los en vast zit

En dan bedoelen we ook echt álles. Zelfs in de supermarkt krijg jij het nog voor elkaar om de man van de groenteafdeling te versieren want je wil ontzettend graag flirten. Wie weet kom je op die manier trouwens wel gewoon de ware tegen dus vooral lekker mee doorgaan meid.

2. Je gaat heel veel uit met je vriendinnen

Als vrijgezel heb je de tijd van je leven wat betreft het uitgaansleven. Elke club in Nederland heb jij van binnen gezin en je staat minstens twee keer per week tot 03.00 uur ‘s nachts te dansen op je favo nummers van Famke Louise.

Je hebt als single geen enkele verplichting tegenover een partner en dat maakt uitgaan wel extra leuk. Want geloof ons, als je eenmaal de liefde van je leven ontmoet sta je niet meer op de bar te dansen tenzij je lover erbij is.

3. Je hebt Tinder uitgespeeld

Als je talloze keren hebt geswiped op Tinder, en zo’n beetje iedereen in een straal van 8000 kilometer voorbij hebt zien komen, weet je dat je echt heel erg single bent. Je hebt inmiddels ook al Happn gedownload in de hoop dat daar nog wat nieuwe matches voorbij komen maar tot die tijd dat er geen goede match is ben je nog steeds single as ever.

4. Thuis verander je in je echte zelf

In de Albert Heijn zie je er stralend mooi uit (je weet namelijk maar nooit), maar zodra je thuis op de bank neerploft vliegt je beha door de kamer, trek je je joggingspak aan en draai je een knot in je haar.

Je laat harde scheetjes, peutert in je neus en ligt met een pizza op schoot naar Family Guy te kijken. Hallo vrijgezelle leven.

5. Je tantes vragen telkens opnieuw of je nog single bent

Op elke verjaardag krijg je weer te horen van je tantes dat je nog single bent. Ze schamen zich er totaal niet voor om dat de rest van de familie te laten weten want ze snappen écht niet hoe zo’n leuke meid nog steeds single kan zijn. En bedankt, dat snap je zelf ook niet.

Maar geloof ons, je gaat hoe dan ook iemand ontmoeten die bij je past. Met wie je een prachtige toekomst kunt opbouwen en tot die tijd geniet je gewoon extra van de quality tijd die je met je vriendinnen en familie hebt (op die tantes na dan).

Overigens is single zijn zo gek nog niet want hoe langer je single bent, hoe beter je volgende relatie gaat zijn.

Reageer op artikel:
5 x herkenbare dingen waardoor je weet dat je echt heel erg single bent
Sluiten