Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 7 dec 2017

Single in december? 8 x waarom dit voor jou een fantastische maand wordt

Als single lady zijn er soms van die momenten wanneer je graag een lover bij je in de buurt wil hebben. Op Valentijnsdag bijvoorbeeld, als je overal verliefde stelletjes en rode rozen voorbij ziet komen. En misschien denk je dat het in december ook leuk zou zijn als je een vriend zou hebben. Maar na deze redenen denk je wel anders. Beloofd.

Want als single in december hoef je niet een winterslaap te houden en te wachten tot dit alles voorbij is. Ook voor jou wordt dit een geweldige maand. Misschien wel de allerleukste. Dit is waarom.

1. Je hoeft jezelf niet in tweeën te delen

Als je single bent, hoef je niet al in oktober te bepalen waar je de feestdagen door gaat brengen. Al die drama die erbij komt kijken wanneer jullie allebei op Eerste Kerstdag bij jullie familie willen zijn, hoef jij niet mee te maken. Chill.

2. Meer geld om jezelf te verwennen

Met kerst hoef je geen geld uit te geven aan cadeautjes voor je lover waar hij vervolgens toch niks mee doet. In principe houd jij gewoon lekker wat geld over voor jezelf. Want jezelf verwennen mag ook best in december.

3. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je de kerstboom versiert

Waarschijnlijk bemoeien niet alle mannen zich daarmee, maar zonder een man in huis kun je helemaal je eigen ding doen. Niemand waar je rekening mee hoeft te houden.

4. Je kunt zoveel eten als je wil

Want die opgeblazen buik die je na als die kerstdiners hebt, die hoef jij aan niemand te laten zien. Met de kerst lig jij niet per se met een man tussen de lakens.

5. Je kunt zo vaak als je wil je foute kersttrui aan

Want geen vriend betekent minder familiebezoekjes. En dat betekent dat je ook minder vaak er op je kerstbest uit hoeft te zien. En dat betekent weer dat je je lekkere comfortabele kersttrui vaker aan kunt doen. Heerlijk.

6. Je kunt naar ontelbaar veel kerstmarkten met je vriendinnen

Want je hebt verder geen man waar je rekening mee hoeft te houden, waar je ook nog tijd voor vrij hoort te maken. En wat is het toch heerlijk om gezellige kerstmarkten af te struinen met je vriendinnen. Of andere leuke, kerstige uitjes.

7. Op alle kerstborrels kun je scharrelen

Kerst betekent ook dat er weer flink wat kerstborrels aan komen. Je hoeft je nergens voor in te houden en misschien kun je wel lekker losgaan met die ene leuke collega.

8. Met kerst kun je gewoon gaan stappen

Want de volgende dag weet je zeker dat je niet aan het kerstontbijt hoeft te zitten bij je schoonfamilie. Gewoon lekker stappen de dag erna lekker uitslapen. Of brak zijn bij je eigen familie. Maar dat vinden ze vast niet erg.

Zeker dat dit geen stomme, eenzame maand wordt.

Misschien vind je dit ook wel leuk: Dit is de reden dat juist de slimme en onafhankelijke vrouwen nog single zijn

Reageer op artikel:
Single in december? 8 x waarom dit voor jou een fantastische maand wordt
Sluiten