Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 5 jun 2017

Single en behoefte aan een man in bed? Knuffel dan met dit kussen

Single zijn is awesome: je hoeft geen rekening te houden met iemand én je hoeft je nooit te verantwoorden over waar je bent en wat je doet. Helaas is er één nadeel, want na een lange dag kan jij niet heerlijk tegen een vent aan kruipen en al je zorgen vergeten. Gelukkig is dit kussen de oplossing.

Wellicht heeft het geen hartslag, maar het neemt zeker het plekje in bed in dat anders een man zou opvullen. En hoe fijn: deze zeurt niet, maakt geen gekke geluiden ‘s nachts en blijft in de positie liggen die jij het liefste hebt. Wat een droomman, ehm, kussen. Letterlijk.

Dromen zijn bedrog

Maar als je wakker wordt naast dit kussen dan droom je nog. Want wat heb jij heerlijk geslapen op deze parttime boyfriend. De arm van het kussen is ietsjes verzwaard waardoor het ook écht lijkt alsof je met iemand in bed ligt.

En wat een schattig pyjamaatje heeft hij aan:

En ook handig: deze man is verpakt in een handige draagtas. Ideaal voor logeerpartijtjes.

Kortom: ben jij nog niet toe aan een vent, maar wel toe aan een slaappartner? Dan is dit kussen de oplossing. Je kan hem hier kopen voor slecht 30 euro. En schaam je niet, je mag hem best een naam geven.

Wij denken dat je dit ook wilt lezen: Deze 19 dingen herkennen alle vrouwen die ongelooflijk van slapen houden

Reageer op artikel:
Single en behoefte aan een man in bed? Knuffel dan met dit kussen
Sluiten