Omani McDaniels
Omani McDaniels Nieuws 30 mei 2017

The Single Life: Mannen die niet alles willen doen tussen de lakens

Het leven van een single meisje is als een wervelwind. Soms is het leuk, soms is het minder en soms is het een regelrechte horrorfilm. Omani is een luidruchtige, altijd lachende, ietwat (prettig) gestoorde eind-twintiger. Wekelijks zal ze jullie een kijkje geven in het leven van een rasechte single girl. Pak de popcorn er maar vast bij.

Seks is vaak oneerlijk tegenover vrouwen. Zo’n twee op de drie vrouwen ervaart geen orgasme tijdens penetratie. Stiekem denk ik dat het nog minder is, want laten we eerlijk wezen, het is niet alsof ze het iedere vrouw op aarde persoonlijk gevraagd hebben.

Even de de fantastische, liefdevolle, orgasme-biedende mannen terzijde, want we hebben het heel even niet over hen. Het gaat nu even over die gemiddelde gast, die even een vingertje erin duwt en vervolgens denkt dat hij voorspel van zijn lijstje kan afvinken.

Bedankt voor het duwtje vriend, ik was bijna vergeten waar je lul zat.. Said no woman ever

Ik heb het over de man die het verschil niet weet tussen een goede kreun en een orgasme. Ik heb het over de man die denkt dat jij geen orgasme nodig hebt. Dat je er evenveel van geniet zonder. Ik heb het over de man die seks fantastisch vindt, zolang hij zelf maar is klaargekomen.

Ik heb het over de man die bang is met zijn gezicht in de buurt van een vagina te komen, maar geen probleem heeft om je hoofd naar beneden te duwen, om je lekker subtiel te hinten dat hij wil dat je het in je mond stopt. Bedankt voor het duwtje vriend, ik was bijna vergeten waar je lul zat.. Said no woman ever.

Waar zijn ze bang voor? De mogelijkheid dat we tanden daar beneden hebben? Als dat zo is, dan moeten ze vooral niet hun dierbaarste bezit erin steken

De hypocrisie gaat me te ver. Waar zijn ze bang voor? Ze smaak? De geur? De mogelijkheid dat we tanden daar beneden hebben? Als dat zo is, dan moeten ze vooral niet hun dierbaarste bezit erin steken.

Gelukkig zijn lang niet alle mannen zo. Joh, ik heb mannen meegemaakt die zo lang daar beneden bleven dat ik bang was dat ze een nieuw adres gingen opgeven bij de gemeente. Ik ben gewoon van mening dat mannen die het niet willen doen, niet echt voor je gaan. Het betekent namelijk dat er een limiet is, tot hoever je partner voor je wil gaan.

Ik ben van mening dat in een goede relatie, je niet bang bent om te experimenteren. Je wilt namelijk je liefje zo gelukkig mogelijk maken. Nou geloof me, weinig maakt een vrouw zo blij als een orgasme.

‘Vriend, hoe kun je eisen, maar zelf niet geven?’, vraag ik oprecht verontwaardigd.

Dit verhaal begint toen ik tot diep in de nacht met de boys op stap was. Een van hen is een rapper en neemt ons mee naar zijn studio. We hebben drank, goede muziek en zitten warm. Ik zit in een ruimte met zes mannen, maar als je mij kent weet je dat ik mij prima staande kan houden tussen zoveel testosteron.

Hoe langer we er zitten, hoe leger de studio wordt en uiteindelijk blijven we met z’n tweeën over. De mannen hebben de hele nacht over seks gepraat en het viel mij op dat sommige van hen heel stil bleven, toen het over beffen ging. En ik denk dat ze stil bleven, omdat ik erbij zat en ze mij niet wilden beledigen.

‘Bef jij?’, vraag ik aan mijn rapper buddy. Hij kijkt mij vervolgens heel verbaasd aan. ‘Niet mij, gewoon in het algemeen’, zeg ik ter verduidelijking. ‘Nee’, antwoordt hij stellig. Als ik vraag waarom hij het niet doet, zegt hij dat hij het gewoon niet doet. Gezien dat geen antwoord is, zeg ik: ‘Dat is geen antwoord’.

‘Als je geen vlees eet, doe je dat met een reden. Misschien ben je zo opgevoed op ben je er principieel tegen, maar je hebt hoe dan ook een reden. Hetzelfde geldt voor dit. Je hebt sowieso een reden, je wilt het misschien gewoon niet zeggen’, zeg ik.

Hij lijkt na te denken over hoe hij hierop gaat reageren, want hij is een tijdje stil. ‘Geloof me, ik hoef m’n mond niet te gebruiken om een meisje klaar te laten komen’, geeft hij als antwoord. ‘Maar dat was niet wat ik vroeg’, zeg ik.

‘Ik heb geen reden, ik doe het gewoon niet’, zegt hij. ‘Dus, je verwacht ook niet dat een vrouw jou pijpt?’, vraag ik. ‘Tuurlijk wel’, zegt hij bijna verontwaardigd. ‘Vriend, hoe kun je eisen, maar zelf niet geven?’, vraag ik oprecht verontwaardigd.

Ik merk dat het ego-strelen heeft gewerkt, want hij lijkt er oprecht over na te denken

‘Luister, ik heb nog nooit te klagen gehad. Geloof me, ik kan een vrouw laten klaarkomen. En ze blijven terugkomen, dus zal ik wel wat goed doen’, zegt hij trots. Ik merk dat hij nooit echt antwoord gaat geven op mijn vraag, maar stiekem weet ik het heus wel. Hij vindt het een vies idee. Ik denk heel even na over wat ik tegen hem ga zeggen, want ik wil niet dat hij te defensief wordt en niet hoort wat ik zeg.

‘Weet je’, zeg ik. ‘Ik twijfel er niet aan dat jij vrouwen kunt laten klaarkomen. Ik geloof je oprecht als je zegt dat je goed in bed bent. Ik heb helemaal geen reden om dat niet te geloven. Maar laten we zeggen dat je een vrouw ontmoet, je vindt haar leuk en zij jou. Jullie besluiten met elkaar naar bed te gaan. Jij doet alles wat je doet waanzinnig. Ze blijft maar komen. Maar als zij ooit met een man is geweest die wel dat stapje verder ging, dan zal ze zich altijd afvragen hoe jouw tong zou aanvoelen. Ze zal het altijd missen, ongeacht hoe goed jij bent met al het andere.’

Ik merk dat het ego-strelen heeft gewerkt, want hij lijkt er oprecht over na te denken. ‘Dat zou inderdaad kunnen’, zegt hij na een tijdje. Tevreden met mijn overtuiging-skills, zeg ik dat het tijd wordt om richting huis te gaan. Het is bijna 5:00 uur.

We bestellen een Uber en zetten mij als eerste af. Als we bij mij voor de deur staan voel ik zijn hand op mijn dij. ‘Zal ik met je mee?’, vraagt hij. ‘Wat denk jij?’, antwoord ik lachend. ‘Ik neem geen jongens mee naar boven die bang zijn voor de puna. Later!’

Reageer op artikel:
The Single Life: Mannen die niet alles willen doen tussen de lakens
Sluiten