Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 23 aug 2018

Student en single? In deze steden heb je de grootste kans om een lover aan de haak te slaan

In de meeste studentensteden zijn wij vrouwen in de meerderheid, en niet zo’n klein beetje ook. In Utrecht zijn er 73 mannen voor 100 vrouwen en daar worden we niet zo vrolijk van. Maar waar moeten we dan wel wezen om een leuke vent aan de haak te slaan?

De grote studentensteden zoals Utrecht, Amsterdam, Nijmegen en Maastricht kampen met een tekort aan mannen. Steden waar vooral technische universiteiten zijn zitten met een overschot. Jij wilt vast wel weten waar dat is:

Delft

In Delft zijn er per 100 vrouwen 170 mannen beschikbaar en daar worden wij heel erg vrolijk van. Daar moet vast wel een leuke jongen tussen zitten, en anders heb je nog een enorme berg mannen om uit te kiezen. Winnen.

Eindhoven

In Eindhoven zit je ook wel goed. Daar zijn 126 mannen beschikbaar per 100 vrouwen. De Brabantse mannen zijn ook nog eens heel erg gezellig (vooral tijdens Carnaval) dus waarom geen studie in deze kei gezellige stad?

Enschede

Na Eindhoven is Enschede de beste stad om een man te scoren. Voor elke 100 vrouwen zijn hier 124 mannen beschikbaar dus de kans op scoren is nog altijd hoger dan in Utrecht.

Terschelling

Last but not least, de plek waar je de meeste mannen per vrouw vindt (250 op de 100, OMG) is Terschelling. Daar zit het Maritiem Instituut en dat trekt onwijs veel mannen (lees: gespierde mannen) aan.

Studeer of woon jij op een van deze plekken? Dan kun jij zomaar eens de liefde van je leven tegenkomen dit studiejaar.

Reageer op artikel:
Student en single? In deze steden heb je de grootste kans om een lover aan de haak te slaan
Sluiten