Dít zijn de 11 single mannen die meedoen aan Temptation Island: Love or Leave

Nog eventjes geduld, op 26 november start er een nieuw seizoen van Temptation Island. Wij hebben er zin in. Er wordt ook steeds meer bekend over het nieuwe seizoen, zo zijn de vier koppels al geïntroduceerd. Nu zijn de mannelijke singles aan de beurt.

Beautify zou Beautify niet zijn, als wij niet alle informatie met jou zouden delen. Wij presenteren u: alle mannen uit Temptation Island: Love or Leave.

Dit zijn de mannen van Temptation Island: Love or Leave

Om het allemaal nog makkelijker te maken hebben we (zo ver we konden vinden) de Instagram-accounts toegevoegd. Veel stalkplezier alvast.

1. Angelo

Dit is de dertigjarige vrachtwagenchauffeur Angelo. Naast vrachtwagenchauffeur is Angelo ook stripper, hij deinst nergens voor terug. Het is een echte familieman die op zoek is naar vrouw waarmee hij een gezin kan stichten.

Angelo zijn account is helaas privé.. Je kan natuurlijk altijd proberen een aanvraag te doen.

Angelo Temptation Island

2. Bowy

De 28-jarige Bowy hebben we gevonden op Instagram, zijn account is alleen privé. Tip ons vooral als jij er wel achter bent 😉 Bowy is marketeer en DJ en met Temptation Island opzoek naar de liefde.

Bowy Temptation Island

3. Daryl

Ook Daryl zijn account is helaas privé. Wel hebben we hier alvast een kiekje van hem. Daryl is 24 jaar en studeert op dit moment rechten. Hij komt uit Almere en is personal trainer naar zijn studie. Innerlijk staat voor hem boven uiterlijk, we zijn benieuwd of hij als een van de mannen van Temptation Island de liefde gaat vinden.

Daryl Temptation Island

4. Dennis

De 25 jarige Dennis omschrijft zijn droomvrouw als: “Een knappe dame met donker haar en donkere ogen, een beetje Latina maar niet te nep”. Dennis gaat naar haar opzoek in Italië.

Dennis Temptation Island

5. Lesley

Lesley is 32 jaar en komt uit Breda. Hij werkt al veertien jaar bij de Defensie en is hier heel blij mee. Het enige wat in zijn leven nog mist is een vrouw. Daarnaar gaat hij opzoek als een van de mannen uit Temptation Island.

Lesley Temptation Island

6. Kleine Mike

De 27 jarige Mike komt uit Haarlem en is werkzaam als DJ. Hij is opzoek naar net zo een positieve en energieke vrouw als hijzelf.

Mike Temptation Island

7. Grote Mike

Jup, nu al verwarrend er zijn dit seizoen twee Mikes. De tweede Mike is 26 jaar en werkt bij de grootste raffinaderij van Europa. Hij heeft grote toekomstplannen samen met zijn droomvrouw.

Mike Temptation Island

8. Ricky

De 33 jarige Ricky is professioneel wake-boarder en gaat als een van de mannen in Temptation Island opzoek naar zijn droomvrouw. Hij omschrijft zichzelf als open, zelfverzekerd en gezellig. Hij komt uit Zevenaar en heeft heel veel zin in dit avontuur.

Ricky Temptation Island

9. Robin

Robin uit Venray is werkzaam in de gehandicaptenzorg. Hij hoopt een zorgzame vrouw te vinden in Temptation Island.

Robin Temptation Island

10. Sahr

De 29 jarige Sahr werkt in als militair. Hij is onwijs sportief, houdt ook van DJ-en en is opzoek naar zijn grote liefde in Temptation Island.

Sahr Temptation Island

11. Yanick

Yanick is model en studeert daarnaast ook Journalistiek. Yanick omschrijft zichzelf als een heel open persoon, “Wat wil een vrouw nog meer?”. Daarnaast heeft hij ook in Amerika gewoond voor een tijdje.

Yanick Temptation Island
Reageer op artikel:
Dít zijn de 11 single mannen die meedoen aan Temptation Island: Love or Leave
Sluiten