Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 25 september 2017

GEZOCHT! Single meisjes mét een hond die mee willen doen aan een nieuw tv-programma

Als jij je hond blindelings vertrouwt en je op zoek bent naar een leuke vent die ook een hond heeft, dan ben je aan het juiste adres. October Films zoekt namelijk single mannen en single meisjes met een hond voor een nieuwe datingshow genaamd Puppy Playdate.

Op zoek naar de allerleukste single hondeneigenaren

Datingshows zijn fantastisch. Awkward ontmoetingen en ongelooflijke mismatches, maar ook ontluikende liefdes. De zoektocht naar de perfecte wederhelft is een hartverwarmend avontuur. Helemaal deze zoektocht. Single mannen en single meisjes met een hond kunnen zich nu opgeven voor een nieuw tv-programma, waarin je op zoek gaat naar de liefde voor elkaar.

Het schattige aan deze nieuwe datingshow is dat jij je dating lot in de poten van je hondje legt. Jep, jouw hondje zoekt jouw perfecte match voor je uit. Of misschien word je wel gekoppeld aan de man die dezelfde hond heeft als jij. Hoe dan ook, deze datingshow belooft wat.

Mannen en honden = hemel

Meedoen? Je zult je wel in Londen of omgeving moeten bevinden om je op te kunnen geven. Gelukkig is Londen nog geen uurtje vliegen hier vandaan. Qua hond is ieder ras welkom. Groot, klein, gevlekt of pikzwart.

Het leuke is dat er ook nog een vergoeding tegenover mocht je meedoen. Daarom is er eigenlijk geen reden om jezelf niét op te geven. Daten mét je doggie, leuker wordt het niet toch?

Ook leuk voor jou en je beste vriend: Vet chill: Je kunt nu met je hond naar de bioscoop

Reageer op artikel:
GEZOCHT! Single meisjes mét een hond die mee willen doen aan een nieuw tv-programma
Sluiten