Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 27 apr 2018

6 x steden die ideaal zijn voor singles (hier ontmoet jij de leukste mensen en ben je nooit alleen)

Als al jouw vriendinnen op vakantie gaan met hun vriendje, blijf jij alleen thuis achter. Gelukkig is dat allemaal niet zo erg als het lijkt. Tenminste, als je naar een van deze zes steden gaat. In dit artikel lees je namelijk over de allerleukste steden waar jij als single naartoe wilt. Je voelt je hier nooit alleen door de vele mensen die jij gaat ontmoeten.

Alleen op vakantie gaan blijkt straks een van de leukste dingen die je ooit gedaan hebt.

Berlijn

De hoofdstad van ons buurland Duitsland is waanzinnig cool. Het is een kunstzinnige stad die bruist van de energie. Berlijn biedt iets unieks namelijk Super Clubs. Dit zijn ondergrondse restaurants bij (nog) onbekende mensen thuis. Ideaal als jij nieuwe mensen wil leren kennen.

Leef je uit in de artistieke stad: bezoek live muziek, proef van de food trucks, bewonder kunst en graffiti, slenter over de vlooienmarkt en bezoek de gave clubs. Nieuwe mensen ontmoeten was nog nooit zo makkelijk.

Single stedentrip

Praag

Deze stad wordt veel bezocht door jonge reizigers (veelal backpackers) die hier een pitstop maken. Je kan hier slapen in een van de goedkope hostels waar je tegelijkertijd je nieuwe vrienden ontmoet.

Jullie kunnen in de avond op pad gaan, meld je bijvoorbeeld aan voor een Tsjechische pubtour van Sandman’s New Europe Tours. De tour laat jullie kennismaken met het nachtleven van Praag. Je ontmoet nog meer mensen en proeft van de meest heerlijke Tsjechische biertjes. Win-win situatie toch?

6 x steden die ideaal zijn voor singles (waar jij de leukste mensen ontmoet)

Barcelona

Deze stad is rijk aan leuke winkeltjes en grenst aan de zee. Je kan dus een nieuwe bikini scoren en deze gelijk uittesten.

Daarnaast is Barcelona een stad waar veel jongeren studeren. Ook worden er veel taalcursussen gegeven aan jonge mensen die een tussenjaar hebben. Jouw leeftijdsgenoten zijn werkelijk overal, of dit nu op het strand of aan de boulevard is. Je kan bijvoorbeeld ook een surfles boeken. Grote kans dat deze wordt gegeven door een Spaanse hunk en dat jij nooit meer naar huis wil…

Single stedentrip

Porto

Deze stad is rijk aan gezellige cafe’s en clubs, ook vinden er veel muziekfestivals plaats. Voor wijnliefhebbers is dit het juiste adres. Je kan op wijntour gaan en zal ook hier veel jongeren ontmoeten. Beklim de Don Luis Brug en geniet daar van een heerlijke port, waarna je het glaasje (van chocolade!) kunt opeten.

Er zijn een heleboel hostels te vinden in Porto, daar hoef je je geen zorgen om te maken. In elke straat kun je er wel een vinden.

Neem je camera mee want het uitzicht van deze stad wil jij ongetwijfeld vastleggen.

Single stedentrip

Leuven

In Antwerpen ben je waarschijnlijk al een keer geweest, maar van Leuven had je misschien nog niet eerder gehoord. Onterecht, want deze plek is een van de meest bruisende locaties van België. Er wonen enorm veel studenten en de stad is daar op ingericht. Er zijn veel clubs, bars, tentoonstellingen en optredens.

Daarnaast wordt Leuven ook wel de bierstad van België genoemd. Als jij van een biertje houdt wil je hier vast en zeker naartoe.

Single stedentrip

San Sebastian

Barcelona hebben we al gehad, maar deze andere Spaanse topper wilden we absoluut nog met je delen. De stranden die je hier zult zien verwarmen jouw hart gegarandeerd.

Ze zijn druk bezocht door jonge mensen. Misschien niet altijd overdag, maar ’s avonds zijn ze sowieso bij Café Palace. Dit is de ideale plek voor singles en gezelligheid.

Wat je ook kunt doen is het boeken van een salsales. Je wordt gekoppeld aan een partner en voelt je veilig en sexy tegelijkertijd wanneer jullie samen de sterren van de hemel dansen.

Single stedentrips
Reageer op artikel:
6 x steden die ideaal zijn voor singles (hier ontmoet jij de leukste mensen en ben je nooit alleen)
Sluiten