Inga Stoit
Inga Stoit Love 4 augustus 2018

Dit is de reden waarom iedereen een single vriendin in haar groepje wil

Meisjes met vriendjes kunnen soms wat uitdaging missen. Ze komen niks te kort, maar zijn misschien af en toe een klein beetje jaloers op hun single vriendin. Gewoon omdat zij zo lekker los is. Met haar op stap gaan, vind jij heel erg leuk en jullie vriendschap ervaar jij als een gelukje.

De liefde is het mooiste wat er is. Maar gelukkig hebben niet al jouw vriendinnen vriendjes, want de single vriendin in de groep maakt alles beter, dit is waarom:

Zij laat jou spontaan zijn

Met haar ga jij op pad en doe je de gekste dingen. Zij heeft geen verplichtingen als een date night met vriendlief, ze kan gaan en staan wanneer zij wil. En op jouw vrije momenten ga je maar al te graag met haar mee. Jullie gaan samen naar het strand, cafe, bioscoop of winkelen. Met haar is het toch net even anders dan met jouw man.

Haar mening is vaak minder hard

Jij durft haar te vertellen over jouw relatie-twijfels. Het kan zijn dat jouw andere vriendinnen (in een relatie), te veel vastgeklampt zijn aan de relatie an sich – en daardoor heel kortzichtig zijn. Jouw single vriendin heeft een ander perspectief op relaties en dat kan voor jou enorm helpend zijn.

Zij heeft (wel) verhalen

Jij kent Tinder niet. Ja, je hebt er wel eens van gehoord, maar het echt meemaken is niet aan jou besteed. Haar verhalen vind jij spannend. Je hoeft het niet per se zelf ook te ervaren maar het is toch leuk om hier even naar te luisteren. Hierdoor weet je soms ook beter of je echt wat mist, of nog altijd de leukste op de bank hebt zitten.

Zij stelt je voor aan nieuwe mensen

Want zij is sowieso de reden dat jij je vaker op onbekende plekken begeeft. Zonder haar was je vaker bij bekende vrienden of vrienden van jouw vriend. Een beetje afwisseling in ontmoetingen is fijn, zij zorgt ervoor dat dat gebeurt. Door haar blijft alles nog een beetje spontaan en onverwacht gezellig.

Reageer op artikel:
Dit is de reden waarom iedereen een single vriendin in haar groepje wil
Sluiten