Lobke Killaars
Lobke Killaars Love 10 nov 2018

Waarom iedere vriendinnengroep één vrijgezelle vriendin nodig heeft

Het is heerlijk om een single vriendin in je vriendinnengroep te hebben. Waar sommigen in een relatie zitten (woop woop, dubbeldates hier komen we), zit er altijd minstens één vriendin tussen die geen vriend heeft. En die vriendinnen zijn eigenlijk gewoon hartstikke top.

Dit is waarom het zo fijn is een single vriendin in de groep te hebben.

Ze heeft altijd wel een goed verhaal

Als single maakt je vriendin een boel mee als het op mannen aankomt. Er is nooit een saai moment wanneer jullie samen alle verhalen en details over die ene man met elkaar bespreken.

Je mag ongegeneerd wingwoman spelen voor haar

Voor de mensen met een vriendje heeft het weinig zin om een man uit te zoeken. Voor de vriendin die single is kan je echter helemaal losgaan. Men pakt een goed uitziende man, een wingwoman om hem te begeleiden naar vriendin X en klaar is Kees.

Ze is vaak in om dingen te ondernemen

Vriendinnen met een lover hebben waarschijnlijk minder tijd om van alles en nog wat te doen. Ze spenderen immers ook tijd met hun vriendje. Vriendinnen zonder vriend hebben daarentegen vaak een hoop vrije tijd en slaan niet snel een avondje uit af.

Plannen dus die tripjes naar het buitenland en die gezellige avonden thuis. Je single vriendin is in ieder geval van de partij.

Je hoeft niet steeds verhalen over haar vriend aan te horen

Natuurlijk luister je met liefde naar wat je vriendin over haar vriend te zeggen heeft en moet je zelf af en toe ook het één en ander kwijt over je lover. Soms heb je daar alleen geen zin. Dan is het toch wel zo heerlijk om met die single vriendin over een hoop andere dingen te kunnen kletsen.

Dit zijn de citytrips die ideaal zijn voor jou als single

Reageer op artikel:
Waarom iedere vriendinnengroep één vrijgezelle vriendin nodig heeft
Sluiten