Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 20/03/2019

Waarom iedere vriendinnengroep vrijgezelle meiden nodig heeft

Je hebt mensen die al jaaaren in een relatie zitten en je hebt de singles die absoluut geen haast hebben. En dat is helemaal oké. We hebben allemaal die single vriendinnen nodig om de volgende dingen mee te doen.

Wanneer je in een relatie zit, ben je al snel geneigd om met je lover lekker op de bank te kruipen. Waar natuurlijk ook niets mis mee is, maar het is toch fijn dat je nog wat single feestbeestjes in je vriendengroep hebt.

Vier dingen die je alleen met single vriendinnen doet

Lang leve de vrijgezelle meiden in je groep, want niks kun je zo goed doen met hen als het volgende:

1. Tinderen

Laten we lekker met de deur in huis vallen. Want als single meid herkennen we allemaal het moment dat je vriendinnen even meekijken op je telefoon en ze de Tinder app zien staan. Ja hoor, je mobiel wordt al uit je hand geritst.

Voor je het weet heb je de hele middag met je vriendinnen naar links en rechts geswiped en zijn de gekste openingszinnen voorbijgekomen.

2. Uitgaan

Iets wat er vaak bij inschiet als je in een relatie zit is uitgaan. Na verloop van tijd wordt het in veel relaties namelijk toch wat minder. Met de vrijgezelle meiden weet je dat ze altijd uit willen.

Uiteindelijk is er al weer veel meer alcohol doorheen gegaan dan de bedoeling was en sta je samen met je vriendin op de bar te dansen. Op zulke avonden ben je dan toch wel blij dat je single vriendinnen je hebben overgehaald.

3. Spontaan zijn

De meiden zijn altijd in voor impulsieve en spontane acties. Een weekendje spontaan naar Londen? Ze gaan mee.

4. Klagen

Als je een relatie hebt ben je vast blij met de hoeveelheid liefde die je hebt. Maar soms heb je gewoon bepaalde ergernissen. Naar wie ga je dan sneller? Naar je single vriendinnen omdat zij je niet oordelen. Zij luisteren rustig naar al je geklaag. Daarna geven ze je de beste adviezen

Lees ook: Ben je de enige single van je vriendinnengroep? Dan is dit ongetwijfeld herkenbaar voor jou

Reageer op artikel:
Waarom iedere vriendinnengroep vrijgezelle meiden nodig heeft
Sluiten