Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 27 aug 2017

Single vs relatie: De zondag lover is de perfecte oplossing

Voor iedere vrouw die met volle teugen geniet van het single leven, maar soms toch een arm om haar heen mist. Een man die aantrekkelijk én gezellig is. Voor iedere vrouw die haar single status nog niet wil opgeven, maar ook de lusten van een relatie wil, voor die vrouwen presenteren we: de zondag lover.

Je wil dat iemand naar je verlangt, naar je smacht, naar je hunkert. Je wilt iemand waarmee je passievolle seks beleeft. Je wilt iemand in wiens armen je series kunt binge watchen. En veilig bij in slaap kunt vallen. Maar je wilt ook uitgaan tot diep in de nacht, van het ene feestje op het andere belanden, praatjes maken met alle leuke mannen die je ziet en ja, gewoon genieten van het leven als single. Doen waar je zelf zin in hebt.

Het goede – of slechte, het is maar net hoe je het bekijkt – nieuws is dat je ook nog niet iemand tegen bent gekomen, voor wie je je leven wilt omgooien. Iemand om wie je niet heen kan. Iemand die alles op z’n kop zet en die je nooit meer wilt laten gaan.

Er zijn wel mannen die je leuk vindt en tijd mee wilt doorbrengen. En je zou zelfs kunnen stellen dat je meer dan eens een crush hebt. Maar de liefde van je leven, de man die de ware is, die zit er niet bij.

En daarom is het zondag vriendje alles wat je op dit moment wilt in het leven.

De zondag lover is een nieuw begrip in het daten

En we snappen wel waarom. Want met de zondag lover heb je wel de lusten, maar niet de lasten. En is dat niet stiekem de perfecte relatie?

Het concept is simpel, je ziet elkaar op zondag. Op zondag doe je dingen die stelletjes doen. De hele dag Netflixen, door de buurt wandelen om spontaan ergens te lunchen, uit eten gaan, naar de bios, you name it.

Samen hebben jullie katers. Bespreken jullie het weekend, dat soms ruig was en soms ronduit saai. Samen klagen jullie dat het alweer bijna maandag is en dat je weer vijf dagen aan de bak moet.

Oh, de rest van de week mag je wel contact hebben natuurlijk, dat is niet verboden ofzo. Maar je claimt elkaar niet. En je laat elkaar vrij. Want de andere zes dagen mag je zo veel de single uithangen als je wilt.

Dit klinkt stiekem wel heel erg fijn. Of noemen we dit gewoon een scharrel? Hoe dan ook, zodra je de ware tegenkomt, verandert alles toch weer. Maar voor nu is dit erg prettig.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Als je het single-leven wilt, maar ook samen wilt zijn

Reageer op artikel:
Single vs relatie: De zondag lover is de perfecte oplossing
Sluiten