Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 22 apr 2018

Single? Dit is waarom je helemaal geen man nodig hebt in het leven

Je wordt er gek van dat iedereen maar blijven vragen of er al iemand in je leven is. Nee-heeee en dat wil je ook niet, want dit zijn de redenen waarom jij echt geen man nodig hebt om gelukkig te zijn:

Geluk komt in meerdere vormen

Het is niet zo dat alleen relaties jou een gelukkig mens maken. Juist als je kan genieten van heel kleine dingen heb jij helemaal geen man nodig.

Want geluk is ook… in je eentje een hele zak chips leegeten, de hele avond Netflixen in bed (en zelf bepalen wat je kijkt), de hele zondag in je pyjama liedjes zingen, alle rommel in huis lekker niet opruimen. Heerlijk toch?!

In love with your life, not with a person

Je hebt alle tijd voor jezelf, vriendinnen en alles waar je zin in hebt. Daar past op dit moment helemaal geen man bij. Je vindt het heerlijk om lekker te dansen in een club en pas om zes uur ‘s ochtends thuis te komen. Doei verplichtingen.

Alle pijlen op je carrière

Een lover kost heel veel tijd (en geld) en omdat je die niet hebt kun je al die tijd ergens anders aan besteden. Aan jouw carrière bijvoorbeeld.

Je kunt elke vrijdag naar de vrijmibo gaan zonder dat er iemand op je wacht thuis, en dan leer je je knappe baas ook wat beter kennen (kan geen kwaad). Ook kan je de hele nacht doorwerken aan een super pittig essay en scoor je daar vervolgens een 9,5 voor. Die man komt later wel.

Hele hechte vriendschappen

Het leven draait bij jou om hechte vriendschappen met jouw besties. We weten allemaal dat mensen met partners minder aandacht besteden aan hun vrienden. Jou niet gezien, want je kan elke dag met je beste vriendinnen afspreken. Die vrijheid vindt je heerlijk.

Gelukkig worden doe je zelf

En ten slotte, gelukkig worden doe je zelf. Jouw geluk hangt echt niet af van een man en dat mag iedereen weten. Jij bent super happy met jouw single life en geniet van alles wat je doet. You go girl.

Reageer op artikel:
Single? Dit is waarom je helemaal geen man nodig hebt in het leven
Sluiten