World Singles Day: déze 6 deals wil je zeker niet missen

World Singles Day (11 november 2020) komt eraan. Dat betekent dat het tijd is om jezelf in het zonnetje te zetten en te verwennen. Het is vooral een dag om gelukkig te zijn als single, een dag waarop je viert dat je met trots een vrijgezel bent. Maar ook stellen mogen het leven als individu vieren. Wij hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet.

Thank us later.

World Singles Day deals

Een belangrijk deel van deze dag is om jezelf te verwennen. Veel winkels spelen hierop in en hebben hoge kortingen. Morgen is het Singles Day dus lees je alvast in en kies je deals.

Psst, sla deze deals op voor Singles Day met Pinterest.

1. Singles Day bij de Bijenkorf

De kortingen bij de Bijenkorf lopen hoog op. Ze hebben in al hun categorieën de prijs verlaagd, maar wij zijn natuurlijk extra geïnteresseerd in de cosmetica-afdeling ;). Een paar merken die meedoen zijn: Rituals, Lancôme, Burberry, NARS, Paula’s Choice en The CouCou Club. Via dit linkje kom je bij alle Singles Day aanbiedingen.

2. ASOS

Ook ASOS doet mee. Er zijn hoge kortingen op kleding en op accessoires. De precieze kortingen kunnen we je nog niet vertellen, dus houd ASOS morgen goed in de gaten – op deze pagina zullen de acties verschijnen.

3. EasyToys Singles Day kortingen

‘Van mij, voor mij’, EasyToys heeft 11 deals voor singles. Zo hebben ze verschillende producten met kortingen tot wel 40%. Daarnaast hebben ze ook winacties, tips over single zijn en een Bingokaart met allemaal herkenbare situaties. Eén groot feest bij Easy Toys – bekijk hier alle deals.

Singles Day bingokaart

4. Douglas

Douglas viert Singles Day met een korting van 25% op alle producten, je mag ook een extra cadeautje uitkiezen bij je bestelling. Daarnaast zijn er nog extra acties, zoals 30% korting op alle OPI-naggelak, 54% op een make-upset van Benefit en nog veel meer. Check hier alle kortingen.

5. Singles Day bij Hunkenmöller

Ben je toe aan een nieuw lingerie setje? Dan kan je die het beste morgen halen bij de Hunkenmöller, er is namelijk 20% op het gehele assortiment. De korting wordt vanzelf verwerkt. Bekijk hier het aanbod van de Hunkenmöller.

6. ICI Paris XL op Singles Day

Bij ICI Paris is het Singles week, je kan dus de hele week gebruik maken van de kortingen. Ze hebben een korting van 25% op alles. Dus verwen jezelf, happy shopping!

Dit is het aanbod van ICI Paris met Singles week.

Lees ook: Singles Day bestaat en dit is hoe jij er de lekkerste dag van het jaar van maakt

Reageer op artikel:
World Singles Day: déze 6 deals wil je zeker niet missen
Sluiten