Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 6 nov 2018

Singles Day bestaat en dit is hoe jij er de lekkerste dag van het jaar van maakt

Vergeet Valentijnsdag. Die dag dat je je als single toch een beetje droevig voelt, omdat jij geen Mr. Romanticus hebt die je verrast met bloemen en chocolade. Of mee uit eten neemt. Of überhaupt een lover hebt. Vergeet die vreselijke dag. Want op 11 november is het Singles Day en dat is de beste dag van het jaar.

Om Singles Day te vieren, kun je natuurlijk je vriendinnen optrommelen om samen heel veel wijn te drinken, maar je kunt het ook anders aanpakken. Het is namelijk heerijk om deze dag in je eentje te vieren.

Slaap uit

Je hebt geen man die op zondag een voetbalwedstrijd heeft en verwacht dat jij langs de lijn staat om hem aan te moedigen. Profiteer daar dan vooral van.

Jij hoeft niet vroeg uit de veren omdat een man dat wil. Kijk, als je zelf op tijd wil opstaan omdat je nou eenmaal een ochtendmens bent, omdat je het heerlijk vindt om de dag te beginnen met een hardlooprondje of omdat je alles uit de dag wil halen, doe dat dan vooral. Maar als je liever uitslaapt, neem het er dan ook van. Niemand houdt je tegen.

Kijk alleen naar wat jíj wil kijken op Netflix

Je favoriete foute, films, series die je al twintig keer hebt gezien of misschien alvast een kerstfilm. Who cares?! Jij bepaalt wat je doet vandaag en niemand anders.

Verwen je huid en haren met maskertjes

Niemand die je ziet. Of uitlacht.

Verwen jezelf met een speeltje

Als je dacht dat je een man nodig hebt om een orgasme te krijgen, dan heb je het toch echt mis. Want door te masturberen kun je tot ongekende hoogtepunten komen.

Geniet er vooral van op Singles Day. En trakteer jezelf eens op een leuk speeltje. EasyToys.nl is een heel ruim assortiment aan seksspeeltjes. Van vibrators tot dildo’s en vibrerende eitjes.

Ga ongegeneerd online shoppen

Mannen willen zich op een of andere manier al-tijd bemoeien met jouw uitgavenpatroon. Hoewel ze zelf super veel geld uitgeven aan gadgets en games, moeten ze altijd zeuren als jij nieuwe schoenen of kleding hebt gekocht. Terwijl, hallo, daar heb je tenminste écht wat aan. Die games gaan je niet warm houden in de winter toch?

Maar goed, die zeurende man, daar heb je helemaal geen last van. Ga daarom vooral los met online shoppen vandaag. Koop die schoenen waar je al een maand van droomt. En een nieuwe winterjas, komt altijd van pas.

Bestel je lievelingsmaaltijd

Of kook je favoriete gerecht. Maar waarschijnlijk heb je geen zin in koken en f*ck it, waarom zou je dan gaan koken?

Bestel je lievelingseten zodat je de deur niet uit hoeft. En voel je niet schuldig over hoe duur het is – want ja, je moet flink wat bestellen voor gratis bezorging – want vandaag is het Singles Day en dan doe je alleen maar waar jij zin in hebt.

EasyToys

Heb je zin gekregen om een seksspeeltje aan te schaffen, dan ben je bij EasyToys.nl aan het juiste adres. Wat je ook bestelt bij deze webshop, het wordt discreet verpakt en bezorgd. Echt niemand zal doorhebben dat je een seksspeeltje hebt besteld.

De bezorging is razendsnel en je kunt achteraf betalen bij Easytoys.nl. Eerst de lusten en later pas de lasten.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Singles Day bestaat en dit is hoe jij er de lekkerste dag van het jaar van maakt
Sluiten