Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 30 okt 2018

Say cheese! Je kunt nu kaasletters kopen en dat is het lekkerste ooit

Met Sinterklaas krijgen we altijd een hele lading chocoladeletters in onze schoot geworpen. Iets waar we absoluut geen nee tegen zeggen (de hemel: kom hier). Maar hoe lekker chocola ook is, alle fans van hartigheid zullen beamen dat er er niets beter is op de wereld dan een goed stuk kaas. Je weet wel, om met die chocola af te wisselen. Een kaasletter komt dan ook als geroepen.

Goed nieuws voor iedereen die ooit een stukje kaas heeft geproefd en niet meer terug kan: er zijn nu kaasletters verkrijgbaar zodat jouw Sinterklaas de beste ooit wordt.

Kaasletter

Kaas is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer Sinterklaas nadert, maar daar gaat verandering in komen. Er worden namelijk heuse kaasletters aangeboden om heerlijk van te snoepen.

Ben je slim, dan zet je alvast één kaasletter op je verlanglijstje. Ben je mega ongelofelijk abnormaal slim? Dan zet je kaasletters op je lijstje waar je een jaar mee vooruit kan. Is dat alvast gefixt.

Verschillende kaasletters

Ben je bang dat je na een tijdje uitgekeken raakt op een blok kaas, dan heb je het mis. Je kan namelijk elf verschillende soorten bestellen: jong belegen, belegen, belegen boerderijkaas, Italiaanse kruiden, mosterd, sambal, tuinkruiden, komijn, oud, geitenkaas en geitenkaas fenegriek.

Kan je niet wachten? Hier zijn de kaasletters onder andere te koop.

Jamin verkoopt kaas kruidnoten en het is de hemel op aarde

Reageer op artikel:
Say cheese! Je kunt nu kaasletters kopen en dat is het lekkerste ooit
Sluiten