Deze 6 situaties herken je als je sprekend op je zus lijkt

Je zus, wat moet je zonder haar? Jullie zijn dol op elkaar en kennen elkaar door en door. Maar wat ook nog eens aan de orde is, is dat jullie ook nog eens sprekend op elkaar lijken.

Je kunt wel zeggen dat mensen het heel moeilijk vinden om het verschil te zien. Deze situaties herken jij gegarandeerd:

1. Mensen kunnen jullie níet uit elkaar houden

Jullie lijken nu eenmaal exact op elkaar. Wanneer mensen jullie net leren kennen zien ze het verschil gewoon écht niet. Dit komt uiteindelijk goed, want jullie échte vrienden weten precies wie wie is. Soms kan dit irritant zijn, maar zo is het nu eenmaal.

2. Mensen gaan er van uit dat jullie precies deze interesses hebben

Wanneer je uiterlijk hetzelfde is, hoeft het niet te betekenen dat het van binnen zo is. Omdat jullie zo erg op elkaar lijken, gaan mensen er automatisch vanuit dat jullie ook precies hetzelfde in het leven staan, dezelfde studie doen en exact hetzelfde met jullie leven gaan doen. Hmm..

3. Je wordt áltijd met haar vergeleken

Je vind het niet erg, maar omdat jullie ongeveer één persoon zijn, worden jullie écht altijd met elkaar vergeleken. Pff, soms wel vermoeiend.

4. Mensen kijken jullie na

Wanneer jullie samen zijn merk je dat er vaak genoeg mensen naar jullie kijken. Ze zijn ten eerste verwonderd door jullie schoonheid en dan is het ook nog eens zo dat het net lijkt alsof er twee dezelfde personen lopen. Jaha, we lijken op elkaar en we zijn er enorm trots op.

5. Grappen uithalen is té gek

Soms zijn jullie er zo klaar mee dat jullie eens even gaan uit testen hóe goed iedereen jullie kent. Je voordoen als elkaar blijft nu eenmaal leuk.

6. Je hebt een dubbele kledingkast

Omdat jullie op elkaar lijken, heb je eigenlijk een dubbele kledingkast. Jullie hebben dezelfde maat én schoenmaat en daarom heb je dubbel zoveel om uit te kiezen. En dat is natuurlijk altijd prettig. Zo is de kans veel minder groot dat je een dag niets hebt om aan te trekken.

Reageer op artikel:
Deze 6 situaties herken je als je sprekend op je zus lijkt
Sluiten