Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 12 december 2017

Heb je het ook zo koud? Deze sjaal voor koukleumen is je redding

Sommige kledingstukken wil je gewoon nooit meer uit doen. Simpelweg omdat dat ene shirtje bijvoorbeeld super lekker zit of omdat die broek je een ontzettend mooie billenpartij geeft. Of als dat kledingstuk ervoor zorgt dat je geen kippenvel meer krijgt. Dan is het ook zeker eentje die je het liefst voor altijd aanhoudt. Nu al helemaal.

Rond deze tijd van het jaar kun je niet genoeg truien, vesten en sjaals hebben. Maar als ze vorm boven functie uitstralen, dan heb je er qua warmte nog niet heel veel aan. Geen zorgen, als je deze gi-gan-ti-sche sjaal aanschaft, dan ben je in één keer klaar.

Gigantische sjaal die je nooit meer uit wil doen

De sjaal waar we het over hebben, komt van Dukyana. Dit is een Bulgaars merk dat verschillende items van wol en mohair verkoopt. Vesten, bolero’s, truien en ook sjaals. En dit mega ding is niet onopgemerkt gebleven bij ons. Het ‘accessoire’ is zo groot dat je jezelf er helemaal in kunt verstoppen. Warm en tegelijkertijd ook ideaal als je je even af wil zonderen van de buitenwereld.

Het is eigenlijk geen sjaal meer te noemen, zo immens goot is het ding. Je kunt ‘m ook kopen in grijs, blauw of roze en je legt er zo’n 238 euro voor neer. Maar dan ben je ook echt klaar voor de winter. Geen kou die aan jou komt.

Het is er ook in een trui-vorm: Geniaal: deze ‘laat me met rust’- trui als je je even helemaal wilt afschermen

Dukyana

Reageer op artikel:
Heb je het ook zo koud? Deze sjaal voor koukleumen is je redding
Sluiten