Lianne Görtz
Lianne Görtz Love 7 nov 2018

Deze 13 tekenen wijzen erop dat jij een enorme sjansbal bent

Je kan heel makkelijk zonder mannen leven, maar tegelijkertijd heb je ze graag om je heen. Maar ook weer niet te dichtbij je, want dan voel je je weer meteen gebonden aan iemand. En als sjansbal wil je natuurlijk blijven sjansen. En hier zijn nog meer dingen die ongetwijfeld herkenbaar voor je zijn.

1. Een sjansbal slaat ieder stapavondje een man aan de flirthaak

Want een avondje niet geflirt, is een avondje niet geleefd. Punt.

2. En ieder avondje stappen kom je mannen tegen die je al wel eens om je vingers hebt gewonden

Je hebt er inmiddels al zoveel toe kunnen voegen aan je lijstje dat je iedere avond wel weer een flirt tegenkomt. Maar hee, jullie hebben geen relatie dus je mag toch doen wat je wil?

3. Een avondje stappen is vrij goedkoop

Als je eenmaal aan het kletsen bent met een man, bieden ze je vrijwel altijd een drankje aan. En daarna nog een. En nog een. Zo is de avond wel heel goedkoop.

4. Zijn naam ben je meteen al vergeten

Als mannenverslinder maakt het jou eigenlijk niet uit hoe hij heet. Als hij er maar een beetje leuk uitziet en als hij maar een beetje normaal doet. De rest is bijzaak.

5. Jij zal nooit het eerste appje sturen

Als je een nummer scoort, is het omdat die man dat graag wil. Jij zal dan ook nooit een eerste appje sturen en laat het altijd van de man afwachten. Geen zin om daar tijd in te stoppen.

6. Je bent snel uitgekeken op iemand

En als je toch iets langer contact hebt met een man, dan ben je alweer aan het bedenken hoe je het af kan kappen. Op een gegeven moment is de spanning er vanaf en dan wil je weer wat nieuws.

7. Je bent eigen constant aan het flirten

Want er zijn niet alleen leuke mannen in de kroeg. Je kunt ze ook vinden op je werk of als je in de universiteitsbibliotheek aan het studeren bent. Jouw mannenverslinder modus staat altijd aan.

8. Je bent nog nooit op een tweede date gegaan

Een eerste date oké, maar een tweede? No way. Dat zit er voor jou als sjansbal niet zomaar in.

9. Als iemand jou negeert, doet jou dat niks

Meestal ben jij degene die iemand negeert. Maar als je contact hebt met een jongen en hij negeert jou, dan is dat geen probleem. Je bent eigenlijk wel blij als hij dat doet want dan kun je weer op naar de volgende.

10. Een nieuwe foto krijgt veel likes en reacties van mannen

Als je een nieuwe foto op Snapchat of Instagram zet, krijg je al vrij snel likes van mannen die je ooit gescoord hebt. En in sommige gevallen ook veel reacties, maar dat loopt uiteindelijk natuurlijk op niks uit.

11. In ieder stadje heb je wel een schatje

Een slaapplek nodig in de andere kant van het land? Geen probleem, jij hebt overal wel connecties. Toen wilde ze ook graag dat je bleef slapen en dat zal nu niet veel anders zijn.

12. Op relaties ben je niet jaloers

Om je heen zie je veel relaties. En als je ze erover hoort praten, ben je blij dat je zelf niet zo opgesloten zit. Vrijheid blijheid.

13. Je gaat nooit met een grote groep stappen

Want met een grote groep krijg je nooit aanspraak. En als je met meer dan drie personen op stap gaat, dan ga je wel even alleen op onderzoek uit. Bereikbaar zijn is de key.

Jij bent nog lang niet toe aan iets serieus en kijkt nu alweer uit naar de volgende girls night out. En de volgende man.

Hier nog een reden waarom je beter kunt wachten met een relatie: Het is bewezen: van mannen krijg je hoofdpijn
mannenverslinder

Reageer op artikel:
Deze 13 tekenen wijzen erop dat jij een enorme sjansbal bent
Sluiten