Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 23 feb 2018

Een rijke sjeik is op zoek naar een Nederlandse vrouw en jij kunt dit weekend naar zijn castingdag

Als jij niet het type feminist bent dat zelf een fortuin wil verdienen, maar het eigenlijk wel prettig vindt om te teren op de zak van een man, dan is dit misschien je geluksdag. Of nou ja, je geluksweekend.

Er is namelijk een rijke man uit het Midden-Oosten die alles heeft, behalve een geliefde. Daarom organiseert deze sjeik castingdagen om een vrouw te vinden.

Castingdag voor vrouw rijke sjeik

De sjeik, waar geen naam van bekend is, heeft Ivy Relations ingeschakeld, een relatiebemiddelingsbureau van de Vlaamse Inga Verbeeck, voor rijke mensen. En zij plant vervolgens castingdagen in Berlijn, Amsterdam, Kopenhagen en Stockholm.

De eerste ronde zal bestaan uit intakegesprekken. Daar wordt gekeken naar de persoonlijkheid van de vrouwen, maar ook naar het uiterlijk. Want ja, dat telt toch ook wel mee.

De sjeik is in ieder geval op zoek naar een lange vrouw met een Rubensfiguur en een naturelle uitstraling. Of je blond of bruin haar hebt, maakt dan weer niet uit.

De casting vindt morgen plaats, dus als je je geroepen voelt om de sjeik gelukkig te maken, is dit je kans. Schrijf je hier in en trek je mooiste outfit aan.

Reageer op artikel:
Een rijke sjeik is op zoek naar een Nederlandse vrouw en jij kunt dit weekend naar zijn castingdag
Sluiten