Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 12 feb 2019

Waarom het stiekem heel veel voordelen heeft om een skileraar te daten

Het is winter en dat betekent één ding: wintersport. Je staat al vroeg in de après-ski, omringt door die knappe koppies die je op de piste ook al had gespot. Uiteindelijk wil je dan niets liever om met die leuke skileraar het ‘Vliegerlied’ te zingen.

Zodra je een skileraar op de piste ziet staan, doe je er alles aan om zo galant mogelijk langs hem te skiën. Of juist expres stuntelend, zodat je wel een lesje van hem kan gebruiken. En toch vraag je je dan wel af of het oké is om een crush op de skileraar te hebben. Wij vinden van wel en geven je zes redenen waarom juist leuk is om hem te daten.

Redenen waarom het juist oké is om voor je skileraar te gaan

Heb je een oogje op die ene knappe skileraar, dan ben je waarschijnlijk niet de enige. Eén op de vijf Nederlanders heeft seks tijdens de wintersport, en dan wel het liefst met de skileraar. Een crush hebben op de skileraar is dus volkomen normaal en hier is waarom.

1. Het is heel fijn om tegen hem aan te kijken

Hier hoeft weinig uitleg onder toch? Skileraren staan er om bekend dat ze vaak goed voor de dag komen. En dan hebben we niet alleen over dat leuke gezichtje van hem. Ze staan natuurlijk de hele dag hoog in de bergen en deze dagelijkse inspanning zorgt ook voor een sportief lees: mega lekker lichaam.

2. Hij heeft allerlei trucjes achter de hand

Hij is natuurlijk pro in het skiën, dus kan hij je mooi alle fijne kneepjes van het vak leren. Maar ook naast de piste heeft hij waarschijnlijk wat trucjes achter de hand.

3. Hij is fantastisch met kinderen

Als de date uiteindelijk een succes is, dan hoef je niet bang te zijn dat hij in de toekomst niet met kinderen om kan gaan. De ervaring die hij opdoet met al die kindjes in zijn klassen heeft ertoe geleidt dat hij een echte kindervriend is.

4. Gratis bier tijdens de après-ski

Als een skileraar ergens goed in is dan is het wel het regelen van korting op alles wat los en vast zit. Jullie date in de plaatselijke après-ski is ineens flink goedkoper of gratis.

5. Als skileraar zit hij vol met passie

Hij zit vol passie, wat een man nog aantrekkelijker maakt. Wintersport is zijn lust en leven, iets wat hij echt leuk vindt. Dit betekent dat hij enthousiast is, veel energie heeft en niet snel chagrijnig is. Erg belangrijk voor een gezellige date.

6. Gezelligheid tijdens de wintersport staat voorop

Elke dag, week, maand zijn er weer nieuwe mensen die met hem communiceren zowel op als naast de piste. Hij heeft dus vaak wel een goed praatje klaarliggen en zo valt het dus nooit stil op de date.

Ook houdt hij als geen ander van de après-ski. En zeg nou zelf wie wat is er nou gezelliger dan iedere dag een feestje?

Overtuigd en nog geen wintersport geboekt? Bij de Lidl kun je nu supergoedkoop op de latten staan.

Op naar de après-ski! Bij Lidl boek je nu spotgoedkope wintersportreisjes met je vriendinnen

Reageer op artikel:
Waarom het stiekem heel veel voordelen heeft om een skileraar te daten
Sluiten