Hot! Skittles komt met nieuwe smaken waar je hart sneller van gaat kloppen

Wow, wow, wow. Stop met wat je aan het doen bent. Skittles heeft gisteren bekend gemaakt dat ze een zakje met nieuwe smaken op de markt brengt: Sweet Heat. Heftig.

Wie is er nou niet opgegroeid met de rode zakjes vol regenboogkleurige Skittles? Als je als kind al gaatjes had bij de tandarts, had je dat geheid aan deze snoepjes te danken.

Skittles smaken

Omdat je wel écht een zoetekauw moet zijn om van deze suikerrijke snoepjes te houden, hebben ze een aantal nieuwe smaken bedacht: Sweet Heat. De fruitige snoepjes hebben een waanzinnig pittige touch gekregen, durf jij het aan?

De Skittles zitten in een zwart zakje en zijn er in de smaken flamin’ orange, lemon spark, sizzlin’ strawberry, fiery watermelon en blazin’ mango.

Regenboogkleuren

De Sweet Heat Skittles komen niet meer in de vertrouwde regenboogkleuren maar zijn nu geel, oranje en rood. Fieuw… dan kunnen we gelukkig ongestoord op kleur blijven sorteren.

De combinatie van pittig en zoet is niet nieuw. Misschien ben jij al fan van chocolade cupcakes met pepersmaak. Ja… echt, die combi bestaat al heel lang.

We weten nog niet precies wanneer de nieuwe Skittles in de winkel liggen maar wij zijn nu al verslaafd.

Reageer op artikel:
Hot! Skittles komt met nieuwe smaken waar je hart sneller van gaat kloppen
Sluiten