Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 27 mrt 2017

Beetje moe? Ga dan naar dit slaapcafé toe want daar kun je het beste dutje ooit doen

Niets is fijner dan een middagdutje als je er een lange ochtend op hebt zitten. Je bed is dan je meest favoriete plek op aarde, maar die heb je niet altijd in de buurt. En zowel, dan kom je er vaak gaar weer uit. Dit slaapcafé biedt echter de oplossing.

Vier het slapen

In Japan bedachten een oplossing om zo perfect mogelijk om te gaan met je middagdipje. Er opende namelijk een slaapcafé op Wereld Slaap Dag (17 maart). Want waarom zou je niet vieren dat slapen zo heerlijk is?

Het idee is simpel, het slaapcafé maakt het mogelijk om een kleine pauze te nemen in de middag. Je komt na de ochtend moe van je werk binnen en kunt daarna opgeladen beginnen aan het tweede dagdeel.

De reden dat je niet gaar wakker wordt in het café is dat je slaapt in verschrikkelijk luxe bedden die zich helemaal naar je lichaam vormen. Daarnaast krijg je slaapverwekkende muziek te horen met fijne koptelefoons. Alles is zo ingericht dat je optimaal kunt slapen.

* 睡眠カフェ?の体験会にて? ・ #nescafe#nescafeharajuku#ネスカフェ#ネスカフェ原宿#sleepingcafe#sleep#sleeping#sleepingbeauty#japan#tokyo#harajuku#期間限定#hue#sony#フランスベッド#フィリップスhue#睡眠カフェ

A post shared by MIO????? (@mio_com) on

Wij willen slaapcafé’s

Als je besluit een twee uur lang dutje te doen in dit café dan ben je wel in één klap ruim 8300 euro lichter. Daar krijg je misschien wel de allerchillste slaapsessie voor terug. Inclusief twee kopjes koffie na de tijd.

Kom maar op met die slaapcafé’s in Nederland. Maar dan wel iets goedkoper graag.

LEES OOK: Zo cool! Je kunt nu voor een nachtje slapen in de London Eye

Reageer op artikel:
Beetje moe? Ga dan naar dit slaapcafé toe want daar kun je het beste dutje ooit doen
Sluiten