Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 12 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Last van een slechte nachtrust? Met deze slaapproducten komt het goed

Lekker slapen is super belangrijk. En dan hebben we het niet alleen over fijne powernaps, uitslapen in het weekend of flink snoozen. Je lichaam laadt zichzelf op tijdens het slapen en het hebben van genoeg diepe slaap is dan ook bevorderlijk voor je functioneren overdag.

Mocht je problemen hebben met jouw nachtrust, dan zijn deze slaapproducten de moeite waard om uit te proberen.

De fijnste slaapproducten van dit moment

Dat je van lavendel beter gaat slapen, weten we inmiddels wel. Mocht dat nog niet genoeg voor je zijn dan moet je zeker deze producten eens checken.


Lush Twilight Bath Bomb, € 5,50
Een bad kan heerlijk ontspannend zijn. Zeker wanneer je de Twilight Bath Bomb van Lush gebruikt. Deze bevat namelijk essentiële oliën van lavendel, tonka en benzoë om stress te laten verdwijnen. Ook verandert de kleur van je badwater door deze bath bomb van een ondergaande zon naar nachtblauw.


This Works Love Sleep Bedroom Blend, € 26
Word er in jouw slaapkamer meer getext dan gesekst? Dan komt de nieuwe lijn van This Works goed van pas. Het draait namelijk allemaal om het terug brengen van intimiteit in de slaapkamer. Ylang ylang en patchoeli in deze geurolie activeren plezier, genot en ontspanning. En daarna zul je vast heel lekker slapen…


Rituals The Ritual of Jing Dry Oil, € 19,50
Rituals komt met een nieuwe lijn, namelijk The Ritual of Jing. Geïnspireerd op de Chinese traditie van Jing, die draait om kalmte, stilte en rust. De hele lijn slaapproducten bevordert dus het ontspannen en de nachtrust. Zoals deze Dry Oil die sandelhout en lavendel bevat waarmee je jouw lichaam kunt insmeren.

slaapproducten
Neal’s Yard Goodnight Pillow Spray, € 17,50
Spray een beetje van deze mist op je kussen voor het slapen gaan en de mix van lavendel, kamille, vetiver en mandarijn zorgt ervoor dat je snel ontspant. Hij heeft inmiddels al meerdere prijzen gewonnen en de reviews zijn lovend.

Lees ook: