Last van insomnia? Hiermee kun je in slaap vallen wanneer jij wilt

Stel je voor dat je in slaap kan vallen wanneer je maar wilt. Zelfs als je midden in de nacht wakker wordt, ben je binnen no time weer vertrokken naar dromenland. Hoe dit mogelijk is? Door middel van een nieuw ontwikkelde slaapspray:

Over de slaapspray

Als je heel af en toe last hebt van slapeloosheid, zijn er slaappillen die je kunnen helpen. Naast dat deze pillen je erg duf laten voelen, zijn ze alleen te gebruiken voor op de korte termijn. Voor de lange termijn waren er tot nu toe nog geen oplossingen tegen slapeloosheid. Maar nu is er een nieuw ontwikkelde spray voor je huid die ervoor zorgt dat je kan gaan slapen wanneer je maar wilt.

Sprayable Sleep is een spray die ons lichaam traint om meer melatonine vrij te geven. Melatonine is een hormoon die gevoelens van slaperigheid bij ons losmaakt.

Hoe gebruik je de slaapspray?

Heel simpel: je sprayt de oplossing (ha, letterlijk en figuurlijk) op je nek één uur voordat je wilt gaan slapen. De spray zal slaap bij je opwekken zónder de duffe gevoelens die slaappillen met zich meebrengen. Hallo zeven uur slaap en doei donkere kringen.

Reageer op artikel:
Last van insomnia? Hiermee kun je in slaap vallen wanneer jij wilt
Sluiten