Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 jan 2018

Voor alle koukleumen: Dit is een combi van een slaapzak en een coltrui

Als koukleum is de winter niet bepaald je favoriete seizoen. Want hoeveel dekentjes je ook over hebt, je blijft maar bibberen. Maar nu hebben we iets fantastisch gevonden. En je krijgt het al warm als je er alleen al naar kijkt.

Dit is namelijk een briljante deken. Of is het een slaapzak? Of toch een coltrui? Nou, het is alles ineen. En het ziet er zó ongelooflijk heerlijk uit.

Dit is een slaapzak-coltrui

De slaapzak-coltrui is gemaakt van pure wol. En dat zorgt ervoor dat je altijd warm bent, maar ook dat het niet zweterig heet gaat worden daar binnenin.

Je kunt dit winterse attribuut bestellen via Etsy. En het mooie is, de slaapzak-coltrui zal op maat gemaakt worden, speciaal voor jou. Zo heb je altijd de goede verhouding tussen het slaapzakgedeelte en het coltruideel.

slaapzak-coltrui

Opvallend detail: de slaapzak-coltrui is niet licht. Hij weegt namelijk maar liefst 12 kg. En eh, goedkoop is dit gevalletje ook niet, namelijk bijna 800 euro.

Maar goed, misschien heeft je oma zin in een nieuw brei project. Ben je een stuk goedkoper uit. En is zij ook weer blij.

Reageer op artikel:
Voor alle koukleumen: Dit is een combi van een slaapzak en een coltrui
Sluiten