Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 17 aug 2018

Nooit meer koud: Met deze dierenslaapzak ben je klaar voor de winter

Terwijl we nu nog zonder jas op de fiets kunnen stappen, is er geen ontkomen meer aan. De winter nadert. Heb je het altijd koud? Dan moet je deze hilarische dierenslaapzak inslaan.

Zodra de temperatuur daalt ligt je met stapels dekens op de bank. Je slaapt met een kruik, draagt dikke sokken en wollen truien, maar bibbert nog steeds.

Deze dieren slaapzak is je nieuwe beste vriend

Koukleumen, deze vondst is voor jullie. Want als je geen vriend hebt die je warm houdt, kan de winter echt geen pretje zijn. En zelfs als je wel een vriend hebt, is het op dagen dat hij er niet is afzien. Bibberen in je bedje liggen of voor de tv – dat wil je niet.

Hilarische oplossing tegen de kou

De oplossing is dichterbij dan je denkt en tovert gegarandeerd een grijns op je gezicht. Op Amazon bestel je namelijk je nieuwe beste vriend, die je warm houdt in koude dagen: een slaapzak in de vorm van een knuffeldier. Bijvoorbeeld een beer, een nijlpaard of een aap: ze zijn er voor je.

Nooit meer koud

Deze slaapzak wil je hebben. Je kruipt er helemaal in, waardoor je als het ware geknuffeld wordt door het dier. Ze zijn niet heel betaalbaar, want kosten gemiddeld zo’m honderd euro. Maar dan heb je wel wat, toch?

Dansen in de douche: deze regenboog unicorn douchekop maakt van badderen een feestje

 

Reageer op artikel:
Nooit meer koud: Met deze dierenslaapzak ben je klaar voor de winter
Sluiten