Last van acne? Met dit spotgoedkope middeltje ben je er zo van af

Net een leuke date gepland en dan word je wakker met een pukkel op je kin. Geen paniek, want je bent niet de enige. Wij hebben een middeltje herontdekt wat wel degelijk goed helpt tegen oneffenheden, namelijk slakkenslijm. Het mooie nieuws? Je koopt het bij Action.

Slakkenslijm was vroeger een hype en als je resultaten van anderen ziet snap je waarom. Het klinkt niet aantrekkelijk om op je gezicht te smeren, maar het werkt wél. Bovendien kost het maar 1,39 euro.

Slakkenslijm om acne tegen te gaan

Bij een slak zelf dient het slakkenslijm ervoor om het huisje van de slak te repareren wanneer deze een kleine beschadiging heeft opgelopen. Voor jouw huid belooft het huidcellen te vernieuwen en te verjongen. Ook helpt het dus echt acne te verminderen.

Dromen we niet allemaal van een jaloersmakende huid waar geen puistje te bekennen is? Kom dus maar op met die slakkenslijm voor dit bedrag. Het enige wat je hoeft te doen is één keer per week je gezicht scrubben en na twee à drie weken zie je al duidelijk resultaat.

Wat er nog meer in zit

Er zit niet alleen slakkenslijm in het product, maar ook andere stoffen die vaak ook worden gebruikt in huidverzorgingsproducten. Ook ruikt het nog eens heerlijk zoet. Nu werkt dit wondermiddeltje natuurlijk niet bij iedereen, want iedereen heeft een andere huid. Maar proberen kan altijd toch? Snel even naar Action dus.

Deze foundation is geweldig als je je acne wil verbergen:

Wauw deze foundation gaat viral nadat een meisje met heftige acne een voor en na foto deelt

Reageer op artikel:
Last van acne? Met dit spotgoedkope middeltje ben je er zo van af
Sluiten