Renée
Renée | LinkedIn Life 8 feb 2019

Heb je een vervelende ex? Je kunt ‘m nu naar een slang laten vernoemen

Je hebt vast wel een vriendinnetje met een ex waarvan je hoopte dat hij nooit in haar leven was gekomen. In dat geval is er nu een manier om voor eens en altijd deze persoon uit je leven te halen. In een Australische dierentuin kun je dan nú een slang naar deze ex vernoemen.

Klinkt een beetje gek natuurlijk en dat is het ook. Maar het is wel een geniale manier om voor altijd het hoofdstuk af te sluiten.

Slang naar ex vernoemen

Degene die op dit idee is gekomen heeft vast een vervelende liefdesbreuk achter de rug, maar geniaal is het wel. Bij Wild Life Sydney Zoo ben je in ieder geval aan het goede adres om voor Valentijnsdag een slang naar een ex te vernoemen.

‘Is je ex een slang? Zo ja, dit is je kans om een bruine slang, één van de meest giftige slangen, naar hem te vernoemen’, schrijven ze op Instagram. Hi-la-risch. Het maakt niet eens uit hoeveel het kost, want dit is het ideale cadeau voor iedereen die keihard gekwetst is in haar relatie.

PS: het kost maar 1 Australische dollar en dat geld wordt gedoneerd aan het Wildlife Conservation Fonds. Check hier de Instagram post:

View this post on Instagram

Name a snake after your ex this Valentine's Day! 🐍 Is your ex a snake? If so, now is your opportunity to cement their ‘snaky status’ by naming a brown snake (one of the world’s most venomous snakes) after them at WILD LIFE Sydney Zoo! To enter, simply head to the link in our bio and tell us why your ex deserves to have a snake named after them along with a $1 donation to the @wildlifeconservationfund 💚💚💚💚💚 Competition entries close 13 Feb 2019 #wildlifesydneyzoo #snake #valentinesday #vday #snakystatus #competition #seeaustralia #darlingharbour

A post shared by WILD LIFE Sydney Zoo (@wildlifesydneyzoo) on

Je weet wat je te doen staat.

Ultieme wraak: Je kunt nu een kakkerlak naar je ex vernoemen

Reageer op artikel:
Heb je een vervelende ex? Je kunt ‘m nu naar een slang laten vernoemen
Sluiten