Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 4 april 2019

Airbnb verloot nu een nachtje in het Louvre en dit is echt iets voor op je bucketlist

’s Werelds leukste en gekste slaapfeestje, dat is toch wel zeker in het Louvre. Samen met Airbnb hebben ze een winactie opgesteld waar jij samen met je beste vriendin kan overnachten. Of met je lover, want hoe romantisch is Parijs? En de overnachting is nog niet alles, want ze hebben een fantastische planning samengesteld.

Om de iconische piramide te eren vanwege het 30-jarige bestaan, heb jij nu de kans om hieronder te slapen. Op 30 april kan jij samen met een vriend, vriendin of geliefde onder de sterren slapen in het hartje van Parijs. Maar je gaat veel meer doen dan alleen de sterren bewonderen. Dit wordt een ervaring om nooit meer te vergeten.

Slapen in het Louvre met Airbnb

Kunstliefhebber of niet, het Louvre is toch wel het museum waar je een keer een bezoekje aan wil brengen. Dit moet wel de beste tijd zijn om het te doen. Wij zien onszelf er al helemaal liggen.

Je kunt je opgeven tot en met 12 april met een motivatie waar jij de perfecte gast zou zijn voor de Mona Lisa.

Sfeerimpressie en planning

Om het nog leuker te maken, draait het die avond helemaal om jullie twee en is er dan ook al een hele planning voor de twee gelukkige winnaars opgesteld. Je wordt volledig in de watten gelegd en behandeld als echte VIP.

Zo krijg je een tour door het museum na sluitingstijd, wat normaal alleen voor beroemdheden is weggelegd. Zo’n kans wil je niet aan je voorbij laten gaan.

Hieronder een filmpje met hoe jouw nacht eruit kan zien.

Drankjes met Mona

De Mona Lisa is veruit het meest besproken en bekendste schilderij in het Louvre. Een gezellige date met jou, je partner en Mona? Klinkt als iets wat je wil hebben gedaan, als je het ons vraagt.

Etentje met Venus

Van drankjes doen met Mona naar een heerlijk etentje met Venus. Je krijgt, let op, een persoonlijke kok die van alles voor je gaat bereiden. Heer-lijk eten, check.

Privé-optreden bij Napoleon

Nadat je hebt gegeten is het uiteraard tijd om even uit de buiken. Tijdens deze avond is overal aan gedacht en is er speciaal voor jullie twee een mini-concert geregeld. Kunnen we iets bedenken wat nog romantischer is? Nee, he? Wij ook niet.

Slaapfeestje onder de piramide

Aan elke avond komt een einde, maar deze avond eindigt wel met een echte topper. Slapen onder de iconische piramide, midden op het plein van het Louvre. Om vervolgens wakker te worden met een vers Frans ontbijtje. J’adore.

Lees ook: Plannen voor de zomer? Deze vakantiebestemming past het beste bij jou gebaseerd op je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Airbnb verloot nu een nachtje in het Louvre en dit is echt iets voor op je bucketlist
Sluiten