Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 27 maart 2017

Huilen van geluk: Je kunt nu slapen tussen schattige luiaardjes

Luiaards zijn fantastische dieren. Ze zijn schattig, zacht en tergend traag. Dankzij Ice Age en Zootropolis heeft het dier een podium gekregen. Simpel: mensen houden van het lieve beest. En wie wil er nu niet slapen met een luiaard? Vanaf nu kan het écht.

Jaaaa, slapen met luiaards

Ben je net zo enthousiast als wij zijn? Vind je het ook leuk om naar luiaard plaatjes te zoeken en denk je dan ook: ‘Aaaah zo cute’? Dat snappen wij en daarom brengen we je dit super leuke nieuws. Slapen met een luiaard is nu mogelijk.

Zoological Wildlife Conservation Center in Oregon vond dat het tijd werd om mensen en luiaards bij elkaar te brengen. Dit is niet bedoeld voor vermaak (oké voor ons toch wel een beetje), maar puur voor fysieke, mentale en emotionele verzorging van de dieren in het wild.

Help de luiaard

The Sloth Center ondersteunt misschien wel de grootste populatie luiaards van de wereld. En dat is maar goed ook, want zonder actieve betrokkenheid van natuurbeschermers, zou de luiaard veel sneller uitsterven. Dat is te wijten aan het leefgebied van de luiaard, het bedreigde regenwoud.

Door middel van educatieve programma’s kunnen mensen het dier een handje helpen en alles te weten komen over de geweldigheid van de luiaard. Wij vinden dit een fantastisch initiatief. En kijk nou hoe ontzettend schattig ze zijn.

Overgehaald

Nu kun je dichterbij komen dan ooit en je vergapen aan het fantastische dier. En het belangrijkste: je kunt er mee slapen. In de habitat van de luiaard wordt een tent neergezet waarin jij een nachtje doorbrengt. Ondertussen mag je de luiaard ook voeren.

Deze super coole ervaring kost 600 dollar, ruim 550 euro. Dat kost wat, maar na het geknuffel en geslaap met deze schatjes ga je wél mooi naar huis met een ‘I slept with a Sloth’ T-shirt. Steek die maar in je zak.

Dit is ook leuk: Nice! Je kunt nu ook met alpaca’s wandelen in Nederland

Reageer op artikel:
Huilen van geluk: Je kunt nu slapen tussen schattige luiaardjes
Sluiten