Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 15 mrt 2019

Je slaaphouding vertelt heel veel over je persoonlijkheid dus check hier of het klopt

De één houdt ervan om als zeester in bed te liggen en de ander houdt er van om zich zo klein mogelijk te maken. Maar wat zegt de manier waarop jij ligt te slapen over jouw persoonlijkheid?

Slapen, één van de dingen waar we met gemak wel onze hobby van kunnen maken. Heerlijk in je bedje, je meest comfortabele pyjama aan en vaak in slaap vallen met je favoriete Netflix serie nog aan. Maar de manier waarop je slaapt zegt dus iets over jou.

De verschillende manieren van slapen die iets vertellen over je persoonlijkheid

Je herkent je vast wel in één van de onderstaande slaapposities.

1. Foetushouding

Slaap je graag in de foetushouding? Dan hecht jij je heel snel aan mensen en daarom stel jij je ook vaak kwetsbaar op. Je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten maar je vindt dit tegelijkertijd ook een uitdaging. Dit heeft alles te maken met dat je soms verlegen uit de hoek kan komen.

2. Zijslapers

Zodra jij moe wordt draai je op je zij en vallen je ogen zo dicht. Wanneer je een zijslaper bent, ben je bereid om compromissen te sluiten en ga jij liever confrontatie uit de weg.

Je hebt balans en houdt ervan om veel dingen te ondernemen met vrienden of vriendinnen. Een sociale vlinder dus, die over het algemeen gelukkiger is dan mensen die op hun rug of buik slapen. Verder sta je bekend om het feit dat je goede mensenkennis hebt.

3. Buikslapers

Buikslapers zijn erg doelgericht. Ze weten wat ze willen en gaan daar ook voor. Het zijn nette lieve meiden die altijd op tijd ergens arriveren. Ze zijn erg zelfstandig en vinden het dan ook niet fijn als iemand te veel met hun zaken bemoeit. Ze lossen graag hun problemen zelf op.

4. Rugslapers

Ben jij een rugslaper? Dan heb jij een gezonde dosis aan zelfvertrouwen. Je weet wat je waard bent en je gedraagt je daar ook naar. Verder zijn ze enorm nieuwsgierig en willen graag overal van op de hoogte zijn. Daarnaast zijn de rugslapers openminded en beschikken ze over een sterke persoonlijkheid.

Lees dit eens: Eet je niets liever dan carpaccio? Dan zegt het dit over je persoonlijkheid

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je slaaphouding vertelt heel veel over je persoonlijkheid dus check hier of het klopt
Sluiten