Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 8 mrt 2019

Slaap jij vaak door de wekker heen? Dan ben jij succesvol in het leven

Ochtenden, het is simpelweg gewoon één groot drama. Tenminste als je überhaupt wakker wordt. Want ook al komt een heel orkest binnen lopen, jij slaapt er vaak genoeg als een roosje doorheen. Hoe balen dat dan ook is er zitten dus ook voordelen aan door de wekker heen slapen. Want jij wordt later gewoon succesvol (als je dat nog niet bent).

Opeens schrik je wakker, je kijkt op de klok en chaotisch spring je het bed uit. Binnen tien minuten sta jij alweer buiten de deur en op een of andere manier kom je heelhuids op je werk aan. Zonder matching sokken, maar ja daar kun je wel meeleven.

Vijf redenen waarom jij succesvol bent als je vaak door de wekker heen slaapt

Omdat jij dus bent zoals je bent, wordt je dus gegarandeerd succesvol in het leven en hier is waarom.

1. Je bent sociaal

Je vrienden weten wie ze moeten bellen wanneer ze iets leuks willen doen. Want jij bent altijd voor, ook al is het last minute. Omdat jij zo vaak onder de mensen bent, weet je precies wat je moet zeggen om de mensen te laten lachen. Hierdoor ben jij een ster in connecties maken, iets wat super handig is in het werkveld natuurlijk.

2. Je bent mega productief

Terwijl de hele wereld zich alvast omdraait in bed, kom jij pas tot leven. Hoezo je kan niks meer doen om twaalf uur ‘s nachts? Het huis even schoonmaken, je scriptie afmaken, dat ene lekkere recept die voorbij hebt zien komen op Facebook even maken.

Jij hebt het allemaal gedaan. In de late uurtjes is dat voor jouw geen enkel probleem. Want jij weet gewoon dat je ‘s avonds enorm productief bent.

3. Je weet wat ontspanning is

Wat ook heel belangrijk is ontspanning oftewel wilde sessies in bed. Want van al dat harde werken weet jij precies wat je nodig hebt. En tja, dat dit dan doorgaat tot in de late uurtjes kan jij ook niks aan doen.

Voor sommige dingen moet je gewoon tijd maken toch? Je gaat in ieder geval wel tevreden slapen. Dan maar weer hopen dat je morgen wel echt de wekker hoort.

4. Je houdt van uitdagingen

Jij houdt ervan om jezelf uit te dagen, dit keer in drie minuten klaarmaken in plaats van de vijf minuten van gister. Deal. Jij weet dat je het in je hebt om het uiterste uit jezelf te halen. Zo werk je ook het best onder tijdsdruk en krijg je dingen gedaan wanneer ze gedaan moeten worden.

5. Je beschikt over een creatief brein

Als er iemand creatief is dan ben jij dit wel. Want elke keer dat je te laat komt, moet je weer met een ander geloofwaardig excuus komen. Want de ‘de trein had vertraging’ gelooft je baas helaas niet meer.

Zie je, er zijn genoeg voordelen.

Heb je nou last van nachtmerries? Hier kun je lezen wat ze betekenen

Droom je dat je haar wordt afgeknipt? Dit is wat deze nachtmerries echt betekenen

Reageer op artikel:
Slaap jij vaak door de wekker heen? Dan ben jij succesvol in het leven
Sluiten