Zara Bircan
Zara Bircan Life 10 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

Wij weten wat je slechtste eigenschap is op basis van je sterrenbeeld

Al willen we het misschien niet toegeven, iedereen heeft diep vanbinnen toch een minder gezellig randje. Je bent bijna altijd hartstikke leuk, lief en aardig, maar zoals je weet heeft iedereen ook mindere eigenschappen. Ben je benieuwd wat je sterrenbeeld daar over te zeggen heeft? Lees dan verder.

Onze goede kant laten wij het liefst zien. Maar af en toe ben je nu eenmaal ongeduldig. Of wil je niet toegeven dat je misschien fout zat. Daar is niks mis mee, maar het kan wel zo zijn dat het met je sterrenbeeld te maken heeft.

Dit is jouw slechtste eigenschap gebaseerd op je sterrenbeeld

Maak je geen zorgen, want we vinden je nog steeds geweldig. Gebaseerd op je sterrenbeeld is het volgende misschien ook wel jouw slechtste eigenschap.

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw ongeduldigheid neemt af en toe onnodig problemen met zich mee, Ram. Duurt het te lang voordat jij je zin krijgt, dan ben jij de eerste die ergens bovenop springt. Je bent een uitgesproken persoon en hierdoor kun je mensen onterecht van je afduwen.

Stier (20 april – 20 mei)

Dit is waarschijnlijk oud nieuws voor je, Stier, maar jij kan af en toe ontzettend koppig zijn. Ben je het ergens niet mee eens, dan houd je je oren dicht en sta je niet heel open voor andere meningen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je kan over van alles en nog wat praten, maar bent daardoor tegelijk ook gauw afgeleid. Als Tweelingen kan jij daardoor soms erg onvoorspelbaar zijn.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij bent van alle sterrenbeelden waarschijnlijk het gevoeligste en kan best emotioneel zijn. Je vindt het moeilijker om uit je comfortzone te stappen en dit kan je tegenhouden leuke dingen te doen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Het is nooit erg om van jezelf te houden, Leeuw. Maar af en toe wil je zó erg in het middelpunt staan, dat je vergeet dat het leven geen serie is met slechts één hoofdpersoon – jezelf.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als Maagd ben jij een van de beste adviesgevers. Alleen kun je als perfectionist gauw een ander veroordelen om zijn of haar keuzes. Maak jij zelf een fout, dan geef jij het niet zo snel toe.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal weegt uiteraard alles af en probeert alles vanuit elk opzicht te bekijken. Hierdoor kan je best veel moeite hebben met het maken van een keuze. De mensen om je heen kunnen hier ongeduldig van worden.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Mag je iemand niet, dan ben jij de eerste die dat in hun gezicht zegt. Niks mis met eerlijkheid. Maar wil je je zin krijgen, dan pak jij de manipulatieve trucjes uit de kast. Je confronteert anderen graag met hun fouten, maar gebeurt dit andersom, dan vind je dit helemaal niet fijn.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Je bent onbewust direct en zegt waar het op staat. Voor sommigen kan dit af en toe overkomen als bot. Je intenties zijn goed, maar misschien kun je even signalen oppikken als je punt al duidelijk is gemaakt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als er geen zuurstof op aarde was, kon jij wel leven op negativiteit, Steenbok. Je weet de geheimen van veel mensen en soms praat jij je mond hierover voorbij. Op zich kun jij daar de humor van inzien. Anderen? Niet zo erg.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij leeft erg in je eigen wereld, Waterman. Je hebt overal een kijk op, maar kan tegelijkertijd zo afstandelijk zijn. Al heb je goede bedoelingen, in je gedachten ben je vaak op een andere plek.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Heb je dit sterrenbeeld, dan ga jij graag mee met de stroom en vind je het moeilijk om de leiding te nemen over je eigen leven. Je bent erg passief, want wat wil je nu eigenlijk?

Pssst. Nog op zoek naar een leuk cadeautje? Hier koop je een sterrenbeeld kalander waarin je kunt zien wanneer je besties jarig zijn en wat voor persoonlijkheden zij hebben. Hoe leuk?

Lees ook:

Reageer op artikel:
Wij weten wat je slechtste eigenschap is op basis van je sterrenbeeld
Sluiten