Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 1 december 2017

No way! Je kunt gewoon een sleepover houden in de beroemde Coca-Cola kersttruck

We kunnen ons huis nu alvast voorzien van de leukste kerstversiering voor in de kerstboom en voor de rest van ons huis. Maar Kerstmis is pas ècht officieel begonnen als de Coca-Cola kersttruck weer op de weg te vinden is. Of als je het gezellige voertuig op tv ziet. En met een beetje geluk kun je er dit jaar een sleepover met je girlsquad houden.

Wie kent ‘m niet? Nee, niet Sinterklaas, maar de beroemde Coca-Cola kersttruck. Misschien ken je het ding alleen van de televisie, maar hij bestaat écht. Je kunt er zelfs in wakker worden als je wil.

Slapen in de Coca-Cola kersttruck

Het voertuig rijdt door Londen, de plek waar kerst zowat gelijk staat aan magie. Normaal gesproken gaat de truck een bepaalde route door Engeland, maar dit jaar wordt er helemaal uitgepakt. Samen met boekingssite Late Rooms heeft Coca-Cola een soort wedstrijd uitgeschreven en de winnaars maken kans op een overnachting in de kersttruck.

Alles wat je hoeft te doen, is naar de website van Late Rooms gaan en vertellen wat voor immens grote kerstfan dat je bent. En als je geluk hebt, slaap jij vrijdag 15 december misschien wel in die kersttruck.

Als je de foto’s van de binnenkant ziet, dan kun je al helemaal niet meer wachten om mee te doen.

De binnenkant ziet er toch super gezellig uit? Met al die lichtjes, kleurtjes en vachtjes. Als die hard cola-drinkers gaan sowieso meedoen, wat jij?

Verslaafd aan cola? Meisjes die verslaafd zijn aan cola light herkennen dit als geen ander

Reageer op artikel:
No way! Je kunt gewoon een sleepover houden in de beroemde Coca-Cola kersttruck
Sluiten