Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 21 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Sleepy eyes is de nieuwste make-uptrend die compleet viraal gaat op TikTok

Make-uptrends vliegen ons om de oren op social media. Net als je denkt dat er geen plek meer is voor een nieuwe, verschijnt er toch weer een nieuwe make-uptrend op je tijdlijn. Als je de laatste dagen aanwezig bent geweest op TikTok heb je hem misschien al voorbij zien komen, want de make-uptrend sleepy eyes gaat op dit moment compleet viraal op TikTok.

Ben jij de trend al tegengekomen?

Sleepy eyes

Soms kom je zoveel trends tegen dat je bijna niet kunt kiezen welke je als eerst wilt uitproberen. Nu hebben wij een make-uptrend voor je gevonden die je direct op nummer 1 wilt zetten. De make-uptrend sleepy eyes gaat op dit moment namelijk compleet viraal op TikTok en deze wil je direct uitproberen. Het ziet er namelijk niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens super makkelijk te maken.

Nee, deze trend houdt niet in dat je rusteloze nachten hebt, maar het is meer een verleidelijke en fabulous look die je er wel een beetje slaperig laat uitzien. TikTok-gebruiker Hayley – @hayleybuix – laat in haar TikTok-video zien hoe zij de make-uptrend sleepy eyes creëert, en wij moeten eerlijk zijn: het staat haar helemaal geweldig!

@hayleybuix Would you try this look? Ib @elpltt_ #makeup #eyeliner #eyelinertutorial #sleepyeyes #sireneyes ♬ original sound – &lt3

Reacties

De trend lijkt bij andere gebruikers ook flink in de smaak te vallen. De video van Hayley heeft namelijk al meer dan 6 miljoen likes en meer dan 6000 reacties verzameld. Zo schrijft een volger van Hayley: “Why can you pull off all eye looks ahhhh!!!! ✨” Ander volgers schrijven: “me naturally having sleepy eyes and hating them but living them on u haha 😂”, “When you have natural sleepy eyes 💅🏾” en “I wish I had those😞.”

Op Instagram gaat de trend ook viraal. Zo laat Sarah New – @sarahnewsfx – zien hoe zij de trend maakt. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn fan.