Handig! Deze slipjes kun je overal vervangen zonder dat iemand het merkt, zelfs in het openbaar

Of je nou bent doorgelekt, net hebt gesport, het snikheet hebt of er iets anders aan de hand is, soms hebben wij vrouwen écht een nieuw slipje nodig. Het vervangen van dit slipje is altijd een groot drama en onhandig. Totdat Slick Chicks in het leven kwam.

Stel, je bent ergens, je lekt door. Je wil niets liever dan een schoon slipje aan, maar het is altijd een enorm gedoe. Allereerst zul je een wc moeten vinden en dan in de rij moeten gaan staan wachten. En dan komt de ergste ellende nog: schoenen uit, broek uit, slipje uit, slipje aan, broek aan en schoenen weer aan. Allemaal in een hokje dat klein en vaak smerig is. Ai. En stel je voor dat je in de trein zit.. Haal adem. Slick Chicks komt je redden.

Slick Chicks is opgericht door Helya Mohammadian. Zij wilde niets liever dan een schoon slipje aan na een goede workout sessie. Ook zij liep tegen het issue aan dat ze ontzettend moeilijk moest doen om haar slipje überhaupt te kunnen vervangen, terwijl het zweten down there al vervelend genoeg is.

Slick Chicks heeft een lijn aan slipjes gemaakt die gemakkelijk aan en uit te trekken zijn zónder dat je daarvoor je kleren uit hoeft te doen. Het ondergoed heeft hetzelfde sluitsysteem als je BH, maar dan aan beide kanten waardoor je het gemakkelijk kunt aantrekken.

Helya claimt dat het makkelijk genoeg is om het zelfs in de metro te doen, trein, aan je bureau op het werk en zelfs in een restaurant. ‘De slipjes zijn gemaakt om vrouwen een oplossing te geven in de vervelende situatie waar ze écht een nieuw slipje nodig hebben maar niet naar de wc kunnen. En niemand zal het weten.’

Je kunt de onderbroekjes krijgen in drie soorten: als string, als slip en als boxershort en ze kosten tussen de 26 en 28 dollar. Handig!

Reageer op artikel:
Handig! Deze slipjes kun je overal vervangen zonder dat iemand het merkt, zelfs in het openbaar
Sluiten