Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 22 okt 2018

Kom maar winter! In deze sloffen is het onmogelijk om koude voeten te krijgen

De koude winterdagen die eraan komen zijn hét excuus om jezelf in een dikke pyjama te hijsen en je deken drie keer om je lichaam te wikkelen. Eén ding ontbreekt nog: een goed paar warme sloffen. De wollen pantoffels van Lidl zijn je redding. Die ga jij de komende maanden niet van je voeten halen.

Niemand vindt het fijn om een koud lichaam te hebben. En je weet wat ze zeggen: zijn je voeten ijspegels, dan is de rest van je lichaam ook kouder.

Sloffen van Lidl

Deze fijne, sneeuwwitte sloffen van Lidl kan je in de maanden die komen wel gebruiken. Je lover wordt gek van je ijskoude voeten op zijn hete lichaam, dus een paar pantoffels komt zeker van pas.

Draag je deze sloffen, dan wil iedereen gegarandeerd je voeten aaien. Ook je lover is nu stiekem toch best jaloers dat jíj nu degene bent die ontzettend warme voeten heeft. We hebben je gewaarschuwd.

lidl sloffen fluffy

De prijs

Je betaalt 14,99 euro voor deze Eskimo schoenen, wat geen geld is voor zo’n ontzettend lekker en functioneel iets. Wordt het eigenlijk maatschappelijk geaccepteerd als je ze naar school of werk draagt? Wij hopen het.

Hier koop je de musthave sloffen van het seizoen.

Ahhh! Als je echt dol bent op je huisdier kun je ook een kussen laten maken van jouw beste vriendje

Reageer op artikel:
Kom maar winter! In deze sloffen is het onmogelijk om koude voeten te krijgen
Sluiten