Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 23 sep 2020

Wow! Het grootste reuzenrad komt naar Nederland en je kunt er nog in dineren ook

Altijd al fan geweest van de kermis? En dan voornamelijk van het Reuzenrad? Dan is dit je geluksdag. Er komt namelijk deze maand nog een gigantisch reuzenrad aka Smakenrad in Nederland te staan waar je in kunt dineren. Sterker nog: het is het grootste reuzenrad van Nederland.

Hier wil je toch meteen heen?

Smakenrad

Het grootste reuzenrad van Nederland aka het Smakenrad, komt naar De Suiktertuin in Groningen. Je kunt hier heerlijk eten en drinken van ‘s-ochtends tot ‘s-avonds laat, terwijl je geniet van het uitzicht op zo’n 50 meter (!) hoogte. Dit te leuke reuzenrad staat van woensdag 23 september tot en met 18 oktober in Groningen.

Uitje tijdens Corona

Aangezien veel events niet door zijn gegaan wegens het coronavirus, zijn de eigenaar en IniMaefnemer van het Smakenrad op zoek gegaan naar een unieke manier om bezoekers een leuk uitje te bieden. Niet de breedte maar de hoogte in – dat was het idee en zo is het Smakenrad ontstaan.

Wij vinden dit erg goed bedacht. Daarnaast bieden ze de lokale horeca een platform. Op deze manier kunnen zij zichzelf presenteren en hopelijk extra omzet genereren. Lekker bezig Smakenrad.

Diverse avonden

Naast het feit dat je heerlijk kunt genieten van Groningse lekkernijen in de ochtend, uitgebreide lunches, borrels en culinaire diners in de avond – biedt het Smakenrad nog veel meer leuks.

Let op: op de donderdagen is het sushi-avond (OMG) en op zaterdag en zondag wordt het menu uitgebreid met ontbijt én een high tea. Dat wordt lekker theeleuten met de meiden op grote hoogte.

Kost da?

Het Smakenrad is iedere dag geopend van 10.30 tot 23.00 uur. Er zit dus vast wel een geschikt tijdstip voor je tussen ;-). Daarnaast zijn de Groningse lekkernijen al voor €12 euro per persoon beschikbaar en €8 per kind. Wil je graag naar het Smakenrad? Vergeet dan niet te reserveren op de website.

Lees ook: 5 redenen waarom meisjes die in bed eten de meest relaxte vriendinnen uit de vriendengroep zijn

Reageer op artikel:
Wow! Het grootste reuzenrad komt naar Nederland en je kunt er nog in dineren ook
Sluiten