Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 17 september 2016

Smartcookie! Deze nieuwe iPhone functie zoekt songteksten voor iedere situatie

Inspiratie is soms ver te zoeken als je een origineel bericht wilt sturen. Daar is nu een oplossing voor. Door deze nieuwe iPhone hoef je geen tijd meer te verspillen aan het bedenken van een leuke tekst. Je telefoon zoekt namelijk een songtekst voor jou die je kunt sturen in iedere situatie.

“I love you like a fat kid loves cake”. Dat is nog eens een originele tekst en je hebt er nul creativiteit voor nodig. Met de lancering van de nieuwe iOS-10 zal iMessage niet meer zijn zoals het is geweest en fleur jij je berichten op met songteksten van 50 cent en Adele.

Ben jij een gelukkige Apple gebruiker, dan kun je vanaf nu stickers, bewegende plaatjes en animaties met songteksten gebruiken in iMessage. Kijk, dat vinden we leuk, onszelf uitdrukken met onze favo songtekst.

Deze geniale app van Genius laat jou songteksten sturen in plaats van saaie berichten. Het enige wat je na het downloaden nog hoeft te doen is een aantal woorden intoetsen en jij krijgt een lijst met voorbeelden te zien. Kies je favo song, achtergrondafbeelding en ready or not, here I come, you can’t hide.

Emoji’s zijn passé. De lyrics van Drake en Beyoncé zijn helemaal hot.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Finally: 5 manieren om dat liedje uit je hoofd te krijgen

Reageer op artikel:
Smartcookie! Deze nieuwe iPhone functie zoekt songteksten voor iedere situatie
Sluiten