De redding is nabij! Met dit telefoonhoesje gaat jouw smartphone nooit meer stuk

Zit er altijd binnen de kortste keren een barst in het scherm van je nieuwe smartphone? Dit kan de beste overkomen, maar leuk is het allerminst. Toch is de kans op een langere levensduur van je telefoon dichterbij dan je denkt, namelijk in de vorm van een ware smartphone airbag.

Een airbag in de auto beschouwen we als vanzelfsprekend, maar eenzelfde oplossing voor je meest waardevolle bezit – je smartphone – kenden we nog niet. En daar zag de Duitse student Philip Frenzel een gat in de markt.

Schokdemper voor je smartphone

Door middel van sensoren kan het slimme telefoonhoesje precies detecteren wanneer je telefoon dreigt te vallen. Nog voor je lieveling de grond raakt en je scherm in duizend stukjes breekt, worden er kleine metalen veren uitgeschoven die schok dempen.

Klinkt high tech, maar het is fantastisch. Het resultaat? De schrik van je leven, maar geen barst in je scherm.

Reddende engel

De veren in deze technologische reddende engel plaats je gemakkelijk terug, waardoor je het hoesje meerdere malen kunt gebruiken. Nu is het hoesje natuurlijk geen vrijbrief om slordig met je telefoon om te gaan, maar het kan je wel heel veel geld en stress besparen.

Bekijk hieronder hoe de smartphone airbag precies werkt.

Manners

Reageer op artikel:
De redding is nabij! Met dit telefoonhoesje gaat jouw smartphone nooit meer stuk
Sluiten