Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 8 sep 2016

Smelt! Dit oude koppel had een fotoshoot geïnspireerd op the Notebook en het is zo lief

Voor iedereen die nog elke keer weg zwijmelt bij Ryan Gosling en Rachel McAdams in the Notebook: hoe lief is het wat dit koppel heeft gedaan? Clemma en Sterling deden namelijk een fotoshoot waarin ze scènes uit the Notebook naspeelden. Dit is toch het ultieme relationshipgoal voor als je later oud bent met je lover?

Clemma Elmore en de liefde van haar leven Sterling zijn al 57 jaar samen. Dat is op zich al iets om van te dromen, zo lang samen kunnen zijn met de liefde van je leven. Maar wat ze deden om hun liefde opnieuw te bezegelen was ook super cute.

Het koppel vierde hun samenzijn namelijk op een heel sprookjesachtige manier. Ze deden een fotoshoot geïnspireerd op de film the Notebook, compleet met Noahs blauwe truck, een stapel liefdesbrieven en outfits uit de jaren veertig.

Awww… dit oude koppel is té schattig

´Ik houd van de film. We houden allebei van de film. Het is zo lief,’ zegt Clemma tegen ABC News.

Hun kleindochter Amber wist dat haar opa en oma helemaal weg waren van de zoetsappige film met Ryan en Rachel en kwam op het briljante idee van de shoot. Ze vroeg fotograaf Stacy Welch-Christ van Mary Evelyn Photography om the Notebook shoot te doen.

Fotografe Stacy deelde de foto’s op haar Facebookpagina en kijk nou toch. Hier smelt je hart gegarandeerd van.

Word je helemaal wild van Ryan Gosling? Dan wil je dit artikel misschien ook wel lezen: Wauw! De nieuwe film van Ryan Gosling en Emma Stone belooft héél veel goeds

Reageer op artikel:
Smelt! Dit oude koppel had een fotoshoot geïnspireerd op the Notebook en het is zo lief
Sluiten