Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 24 apr 2017

Smelt: op deze 9 momenten willen we niets liever dan dat hij een arm om ons heen slaat

Soms willen we niets liever dan vastgehouden worden en de stevige armen van een man voelen. Als hij een arm om je heen slaat, voel jij je veilig en geliefd. Het geeft een gevoel van geborgenheid, maar kan ook je hart sneller laten kloppen. Let's snuggle.

1. Als je een nare dag hebt gehad

Vriendinnen zouden de situatie ein-de-loos analyseren. En ja, dat kan heerlijk zijn. Maar soms wil je er gewoon niet meer aan denken. Je wilt zijn arm om je heen voelen en weten dat het allemaal wel goed komt. Hij hoeft niets te zeggen, zijn arm is genoeg. Je hoofd tegen zijn trui drukken helpt ook trouwens.

2. Als je iets hebt bereikt

Je hebt je diploma gehaald, een nieuwe baan, je besluit voor jezelf te beginnen of je hebt je eerste auto gekocht. Je bent blij. En hij prijst je de hemel in de natuurlijk. Maar zijn arm om je schouders van trots geeft je het allerbeste gevoel van de wereld.

3. Als je naast elkaar loopt

En hij je uit het niets vastpakt. Oh, wat is het dan toch heerlijk om aangeraakt te worden door je lief. Hij wil gewoon even laten weten hoe dol hij op je is. Zucht.

4. Als je een beetje bevestiging wil

Soms maak je jezelf he-le-maal gek met je gedachtes. Vindt hij me nog wel leuk? Als hij je dan een knuffel geeft zijn al je onzekerheden als sneeuw voor de zon verdwenen. Hij hoeft je niet eens te kussen en hij hoeft ook niet te zeggen hoe gek hij op je is, het is meer dan goed.

5. Als je het koud hebt

Op ééń of andere manier is hij altijd warm. Hij is een kacheltje en hij deelt zijn warmte met liefde met jou. Als hij teder over je armen wrijft, voel je de kou langzaam uit je verdwijnen.

6. Als jullie op een feestje zijn

Je vindt het heerlijk om zelf rondjes te lopen, gesprekken aan te gaan met vriendinnen en vriendinnen van vriendinnen of gewoon met wildvreemde mannen. Hij gaat ook zijn eigen gang en dat vind je juist zo prettig. Jullie zijn niet jaloers of bezitterig. Maar als hij toch even zijn arm om je heen slaat om trots te laten zien dat jij zijn meisje bent, glunder je van top tot teen.

7. Tijdens een romantische film

Als jij onopvallend een traantje wegpinkt wanneer de grote liefde een ongeluk krijgt en hij zijn arm om je heen slaan. Je begraaft je gezicht in zijn trui en snikt verder.

8. Nadat jullie ruzie hebben gehad

Jullie leken mijlen ver van elkaar verwijderd tijdens een ruzie. Even dacht je dat het nooit meer goed zou komen. Dat dit het dan was. Maar als jullie het hebben bijgelegd en hij houdt je stevig vast, voel je je weer verbonden met hem. Je voelt zijn warmte, zijn adem. Het is een teken dat jullie er nog steeds voor elkaar zijn.

9. Als jullie in bed liggen

En jij je hoofd op zijn borst laat rusten. Het is sowieso al heerlijk om samen in bed te kroelen, maar als hij dan ook nog eens zijn arm om je heen slaat en jullie nog meer in elkaar verstrengeld raken, voel je je compleet geborgen en beschermd. Je zou wel voor eeuwig zo willen blijven liggen.

Reageer op artikel:
Smelt: op deze 9 momenten willen we niets liever dan dat hij een arm om ons heen slaat
Sluiten