Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 30 juli 2017

Smikkelen voor jou en voor je hondje: Deze ijssalon in Antwerpen verkoopt ijs voor honden

Of het nou snikheet is of wat minder warm, in de zomer wil jij gewoon heel veel ijsjes eten. Want ijsjes zijn verrukkelijk. Je hond ziet zo’n snack ook wel zitten, maar ja, echt goed is een ijsje natuurlijk niet voor het beestje. Een Antwerpse ijssalon heeft daar een oplossing voor bedacht.

Voortaan mag jouw hondje altijd z’n eigen ijsje. Als je een dagje in Antwerpen bent tenminste. De Antwerpse ijssalon Crème Marieke heeft namelijk hondenijsjes gelanceerd.

Een ijsje voor jou en een voor je hondje

Bij de salon kwamen ze er namelijk achter dat honden graag mee smikkelen, maar dat een mensenijsje helemaal niet goed is voor de dieren. In gewoon ijs zit namelijk lactose en dat breekt de hondenmaag niet goed af. Omdat heel veel klanten vroegen naar ‘een bolletje voor de hond’, heeft de salon nu speciaal ijs voor honden ontwikkeld.

Pascale Theys runt de toko en vertelt over het bijzondere nieuwe product aan de Gazet van Antwerpen: ’We maken nu ijsjes speciaal voor honden. We hebben twee smaakcombinaties: wortel met appel en banaan met pindakaas.’

Mm, we zouden nu bijna willen dat we een hondje waren, want banaan met pindakaasijs lijkt ons Beautify meisjes ook wel wat.

Deze rakkers zijn in ieder geval aan het genieten:

Als je wil weten welke ijssmaak je hond graag wil, lees dan dit artikel: Wow! Binnenkort kun je precies weten wat je hond zegt dankzij een vertaalapparaatje

Reageer op artikel:
Smikkelen voor jou en voor je hondje: Deze ijssalon in Antwerpen verkoopt ijs voor honden
Sluiten