Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 25 jun 2017

Smullen: Bij Abel’s Deli op Utrecht Centraal kan je bestellen vanuit de trein zodat je nooit een overstap mist

Heb jij ook een volgepland leven van A tot Z? Vlieg jij vaak naar de trein en terug en vergeet je daarbij soms te eten? Dan hebben we nu enorm goed nieuws als jij via Utrecht Centraal reist, want het nieuwe eettentje Abel's Deli geeft jou de mogelijkheid om al vanuit de trein jouw eten te bestellen zodat jij binnen één seconden een gezonde maaltijd hebt gekocht én jouw volgende trein of afspraak hebt gehaald. Win-win.

Gezond, vers en nieuw: Abel’s Deli is het nieuwe delicatesse tentje dat jij niet wilt missen. Zeker niet als je zo’n honger hebt, dat het lijkt alsof jou lichaam zichzelf aan het opeten is. En geloof ons: de barista, ehm koffie, is ook heerlijk.

Lekker lekker lekker

Abel’s Deli is een nieuw concept waar Italië en New York elkaar ontmoeten. De verfijning van Italië met behoefte aan gezonde producten én de snelheid van New York komen samen op spoor 15 op Utrecht Centraal. En hoe fijn: zo hoef jij nooit meer uren te wachten in de rij bij een of andere toko, want Abel is jouw goede vriend en zet het allemaal al voor je klaar alsof je aanschuift bij jouw moeder.

Overal over nagedacht

De broodjes en verschillende soorten bowls zijn rijkelijk belegd en spelen in op jouw verdere activiteiten van de avond. Zo kan je bijvoorbeeld een bowl bestellen met extra veel proteïnes en eiwitten als jij besluit die avond te gaan sporten. Geen zin in gezond? Dan staat Abel’s Deli ook klaar voor jouw zoete cravings, want hier komt het stukje New York naar boven met grote Amerikaanse cookies.

Reis jij binnenkort naar of langs Utrecht Centraal? Geniet dan van een heerlijk broodje of gezonde maaltijd van Abel’s Deli op spoor 15. En maak kennis met de barrista, ehm, broodjes. Beide om van te smullen.

Dit is ook leuk:Hell yeah: Er bestaat een gin trein waar je heerlijk kunt chillen met je squad

Reageer op artikel:
Smullen: Bij Abel’s Deli op Utrecht Centraal kan je bestellen vanuit de trein zodat je nooit een overstap mist
Sluiten