Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 22 jun 2017

Smullen! Er komt een festival volledig in het thema van kip in Amsterdam

Kipfilet, een heerlijk kippenboutje of een gerookte kip: jij geniet van kip in elke vorm en daarmee ben jij het ook gigantisch eens met de leus: 'kip het meest veelzijdige stukje vlees. Kip!' Bof jij even, want er komt een festival volledig in het thema van gerechten met kip.

Van een Gin & Tonic festival, tot wijnfestival en van een pugfestival tot sushifestival: tegenwoordig is alles mogelijk. Gelukkig is ein-de-lijk van jouw craving een festival gemaakt en dat betekent dat jij onbeperkt kipjes kan kluiven. Eind augustus is het zover, want op 25, 26 en 27 augustus is het in Amsterdam tijd voor het Kip Festival.

Kip en het ei

Op het Kip Festival staat alles in het thema van kip. Maar niet alleen het vlees, maar ook het ei staat op dit festival in de spotlight. Er zijn heerlijke gerechten te vinden zoals, Jamaican Jerk Chicken, curry of chicken waffles. In totaal staan er maar liefst vijftien cateraars op het foodfestival. Een kaartje kost slecht vijf euro per persoon.

Hier vast een voorproefje:

Op het festival kan je ook heerlijk schudden met jouw billen, want wat is een festival zonder heerlijke muziek? Met een kipspiesje in jouw hand, bouncen op een paar heerlijke deuntjes.

Heb jij al trek gekregen? Of denk jij ook te kunnen rocken met jouw stukje kip of ei? Dan kan je jezelf nog opgeven als cateraar.

Misschien lijkt dit jou ook wel wat: Het Land van Ooit komt terug als festival en het belooft bizar leuk te worden

Reageer op artikel:
Smullen! Er komt een festival volledig in het thema van kip in Amsterdam
Sluiten