Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Beauty en Style 1 okt 2015

Smullen! M.A.C gaat samenwerken met pop diva Mariah Carey

M.A.C heeft al vele grote namen aan zich weten te koppelen. Zo gingen Rihanna en Miley Cyrus haar al voor. Nu heeft M.A.C gekozen om een van de beste zangeressen van onze tijd te kiezen en het is niemand minder dan Mariah Carey. De vrouw achter ‘All I want for Christmas’, misschien wel hét grootste kerstnummer ooit. M.A.C en Mariah Carey gaan daarom samen een lipstick lanceren voor de Kerst, een klein voorproefje op de gehele make-up collectie van Mariah die volgend jaar uitkomt De lipstick die met Kerst zal uitkomen heeft een niet geheel verrassende naam: All I Want. Het is een frosty, champagne shimmer lipstick die heel goed past bij winters weer. En dat is dan wel weer geheel verrassend aangezien Kerst vaak wordt geassocierd met rood.

Mariah Carey laat weten dat ze zich vereerd voelt dat zij in de campagne van M.A.C schittert: ‘Ik gebruik M.A.C al zo lang ik me kan herinneren. Ik ben voel me dan ook ontzettend vereerd dat M.A.C met mij wil samenwerken.

Wij verheugen ons op deze beeldige lipstick en de rest van de collectie die ons doet denken aan de zangeres die de leukste kersthit ooit had. Ben jij ook al razend enthousiast? Helaas moeten we nog even wachten maar wij denken dat het zeker wordt beloond. To be continued..

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Smullen! M.A.C gaat samenwerken met pop diva Mariah Carey
Sluiten