Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 2 mei 2018

Snapchat heeft nu een gezichtsspel Snappables en het is súúúper grappig

We kennen Snapchat allemaal van de gekke filters. Deze gebruik je vaak alleen, met vriendinnen of op schattige huisdiertjes. Het verveelt nooit door de nieuwste filters en daardoor is het altijd weer hilarisch. Maar deze update van Snapchat is waarschijnlijk het leukste ooit. Er bestaat nu Snappables, het Snapchat gezichtsspel.

Lachen, gieren, brullen geblazen. Want Snappables (het gezicht spel van Snapchat) wordt jouw nieuwe favoriete spelletje. Trek onwijs gekke bekken en versla hiermee jouw vriendinnen, familie of crush. Wij kunnen niet wachten met spelen.

Snappables

Dit wordt jouw absolute nieuwe afleiding. Het spelen van dit spel is zo leuk dat je jouw telefoon liever niet meer los laat.

Frons je wenkbrauwen zo hoog als je kan, blaas die kauwgombal zo groot mogelijk op; dit soort gekkigheid maakt dat jij het spelletje wint. Je kan dit spelletje spelen met wie je maar wilt.

Snapchat gezicht spel

Iedereen kent het wel; je trekt stiekem een gekke bek op Snap, en ja hoor, de buschauffeur heeft jou betrapt. Hij heeft een lolletje en jij een mini momentje van schaamte.

Bereid je maar vast voor op dit spel want dit doe je het liefst de hele dag door. Dit geldt niet voor jou alleen, dus dat gekke bekkie van je wordt de normaalste zaak van de wereld. Hurray Snapchat Snappables!

Reageer op artikel:
Snapchat heeft nu een gezichtsspel Snappables en het is súúúper grappig
Sluiten